Спечелете 3 дни Ultra All Inclusive ваканция за четирима в HVD Viva Club Златни Пясъци

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 23 юни 2023

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Всяка сутрин Симо и Боги и сладолед Фамилия ни връщат в детството - там, където сме се смяли с най-забавните пакости, които само безгрижното дете може да изобрети. Всички помним своите бели и, нека не се лъжем, обичаме да ги разказваме с особена годрдост. 

Разкажете ни вашите детски пакости и играйте за стахотни награди от сладолед Фамилия – реално и вълшебно! Всеки ден - карти за игра и плажен тенис, всяка седмица - сладолед за един месец (6 кутии FAMILIA Реално и вълшебно). 

Включете се в играта на сайта на БГ Радио до 23-ти юни, слушайте Стартер всяка сутрин и се върнете в детството със сладоледи Фамилия – реално и вълшебно.

Спомни си магията на детството с новия сладолед Familia реално и вълшебно. С вкус на ментови бонбони и вафли – любимите вкусове на нашето детство! Сладолед Familia релано и вълшебно – винаги има място за десерт!

В края на играта един от всички регистрирани ще спечели и голямата награда - 3 дни Ultra All Inclusive ваканция за четирима в HVD Viva Club Златни Пясъци!

Хотел HVD Вива Клуб се намира в спокойната и тиха част на курорта Златни Пясъци, където може да релаксирате далеч от напрегнатия и забързан живот. Хотелът ще Ви очарова с уютна атмосфера, високо качество на предлаганите услуги и обслужване и внимание към всеки детайл. Центърът на комплекса и плажната ивица, с богат избор на ресторанти и барове, са отдалечени само на около 700-800м.

HVD Вива Клуб e предпочитано място за ваканция и отдих. Анимационни програми, активности и игри допринасят за доброто настроение на малки и големи.

Томболата с името на победителя ще изтеглим в понеделник, 26 юни в Стартер!

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара