Спечелете машина за разпенване на мляко и 10 комплекта с бисквити Житен Дар

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 4 юни 2023

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Тъкмо си мечтаеш как след малко ще се насладиш на последната бисквита Житен Дар в кутията... За да видиш, че вече я няма. 😳 

Покажи ни как се чувстваш в такива ситуации с GIF или emoji в коментар. 👇 

Така ще играеш за:
☕ Машина за разпенване на мляко Nespresso, с която всяко капучино, лате или просто топло мляко у дома са по-вкусни от всякога.
🍪 1 от 10 сета с всички 7 вкуса на бисквити Житен Дар, за да се наслаждаваш на лятото си всеки ден.

Всеки Участник се включва само един път в тегленията и може да спечели само една награда, независимо колко коментара е публикувал.

Тегленето на печелившите ще се извършва със специализиран софтуер на случаен принцип до 48 часа след приключването на Играта.

Обявяването на печелившите ще става с коментар от страна на Организатора под поста Игра във Facebook до 48 часа след приключването на Играта. В този коментар ще се посочи потребителските имена на победителите и наградата, която печелят.

В срок до 3 (три) работни дни след датата на определяне на печелившите Участници по реда на предходната т. 6 същите ще бъдат информирани за спечелената награда и начина на получаването чрез лично съобщение във Facebook. Имената на победителите ще бъдат обявени с коментар от страна на Организатора под поста за съответната Игра в рамките на 48 часа след приключването ѝ.

Пожелаваме ти успех! 🌟

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара