Конкурс 'Най-красива абитуриентка' 2023

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 23 юни 2023

Как се участва:

Чрез изпращане на снимка.

Пълни правила:

Придържайки се към вече установената традиция, с удоволствие и радост обявяваме, че за шестнадесети път се впускаме в това удивително приключение, целящо да открие онази млада дама сред завършващия випуск, която се отличава със своята естествена хубост, магнетично обаяние и възхитителен стил, въплъщаваща всички забележителни качества на днешните зрелостници. Преди дванайсет месеца я намерихме в София, сред дипломиращите се в 157-а гимназия. Тогава Мирела Маринова спечели първото място, а сега това можеш да бъдеш ти.

Ако тази година напускаш класната стая завинаги, оставяйки училището зад гърба си, и искаш да споделиш моменти от своя вълшебен бал, то може да се включиш в нашия конкурс и да бъдеш следващата победителка за 2023-а.

По обичай едното от лицата в журито ще бъде миналогодишната носителка на титлата, а другите три, ще бъдат обявени съвсем скоро. Досега очарователните участнички, записали се за конкурса, са оценявани от известни, уважавани и обичани певци, актьори, спортисти, журналисти и още много други, което означава, че и този път няма да липсват популярни имена.

Ето и как да участваш в две стъпки:

1. Прочети Общите условия и Правилата за обработване и защита на личните данни на конкурса "Най-красива абитуриента" на Dir.bg.

2. Изпрати мейл до abiturientka@mydir.bg с текст: "Потвърждавам, че прочетох и се съгласявам с Общите условия за участие в Конкурса на "Дир.БГ"АД "Най-красива абитуриентка" и с Правилата за обработване и защита на личните данни на Конкурса.", заедно с име и фамилия, възраст, името на училището, в което завършваш, и населеното място, в което се намира то. Не забравяй да прикачиш до 3 снимки от бала си, с които искаш да се включиш в конкурса, като можеш да ги изпратиш само еднократно. Срокът за участие е 23 юни 2023 г. до 14:00 часа. А сега ти пожелаваме успех!

Избор на победителката:

    10-те снимки на момичета, събрали най-много лайкове във Фейсбук страницата на конкурса, се класират като първите 10 финалистки в конкурса.
     Още 10 финалистки се избират от редакционния екип на Dir.bg
     Окончателният избор от всички 20 номинирани момичета ще определи нашето звездно жури, което ще обявим в следващите дни.  

Наградите:

Dir.bg отново е подготвил страхотни награди, както за победителката, така и за 20 финалистки в конкурса.

Тази година GOTO подаряват последното колие от лимитирана колекция, част от тяхното портфолио: изящество, събрано в 6.98 гр. бяло злато 14кт., с инкрустирани 50 брилянта.

Другата награда е приказна почивка за двама в модерния 5-звезден СПА хотел в Банско, който е разположен в началото на популярния ски курорт Банско и само на 450 м. от неговия център, старинни улици и къщи. 

Следващата награда е от шведският козметичен бранд FOREO ще предостави продукта FOREO LUNA™ 4 - четка за почистване на лице с меки силиконови влакънца, различни програми за дълбоко и нежно почистване с пет степени на масаж, които подобряват циркулацията на кръвта и естественото производство на колаген с моментални видими резултати. 

20 прекрасни финалистки ще спечелят ваучери за пазаруване на стойност 50 лв. от Трендо, с който да си закупят продукти по избор от модната платформа. 

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара