Спечелете 3 сладки комплекта от новите бисквити Мираж

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!


Как се участва:

Чрез коментар в инстаграм.

Пълни правила:

Вдъхновени от сладкия вкус на касис и къпина и нежния аромат на вишна и бъз, новите ни бисквитки Мираж ни пренасят в две мечтани пролетни дестинации - Париж и Токио! 💜 

Потопи се в сладко пътешествие до тях, като се включиш в нашата игра, отговаряйки на въпроса: „Кое от двете места мечтаеш да посетиш и с кого?“. 😍 

Всеки може да участва неограничен брой пъти, но всеки нов коментар следва да съдържа различен отговор на въпроса, посочен в условието на играта.

Наградите са общо 3 броя, като всяка награда съдържа един комплект от продукти на Престиж - бисквити Мираж 200 г, книгата „Атлас на щастието“ и комплект клечки за суши. (наричани по-долу и „Награди/те“).

Тегленето на Наградите се извършва на случаен принцип измежду всички участници, изпълнили коректно условията на играта от т. 4.1, 4.2. и 4.3., чрез използване на специализиран компютърен софтуер, осигуряващ равен шанс на всички участници да спечелят Награда.

Печелившите участници ще бъдат обявени чрез story на Instagram профила https://www.instagram.com/prestige.bg/ на 26.05 до 23:59 часа (българско време).

За получаване на наградата, печелившите участници трябва да попълнят своите данни в специално създадена форма, която ще им бъде изпратена на лично съобщение след края на Играта. Печелившите участници следва да попълнят данните си за доставка, които включват: три имена (име, презиме, фамилия), телефон за връзка и адрес за доставка, в срок до 5 (пет) дни.

Ако изтеглен победител не потърси наградата си в 5 (пет) дневен срок, Организаторът си запазва правото да я предостави на друг изтеглен участник.

Краен срок - 25 май 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара