Спечелете 3 детски велосипеда за Деня на детето


Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливши:

@radost.plm
@summer.lover.chick
@yoneliya

Как се участва:

Чрез коментар в инстаграм

Пълни правила:

Всяко колело разказва история! Разкажи ни своята и може да спечелиш 1 от общо 3 детски велосипеда като подарък за своя малчуган за Деня на детето. 🎁 🥳

Как да участваш?
✅ Последвай Instagram профила ни – @decathlonbg.
✅ Разкажи ни любима случка с колелото. Може да е твоя, на детето ти, а защо не и заедно.
✅ Напиши в коментара си кой от трите велосипеда искаш да спечелиш.

📲 Бонус: сподели снимка към своята история в стори и тагни @decathlonbg, но не е задължително условие за участие.

⏰ Можеш да се включиш в играта до 23.05.2023 г. вкл. Трима късметлии ще спечелят по един детски велосипед. Победителите ще бъдат изтеглени на 25 май на случаен принцип, като ще се свържем с тях директно и единствено от @decathlonbg.

⚠️ Играта важи за жители на територията на България и може да участваш само веднъж.
Всички участници се съгласяват снимките и историите да бъдат използвани в профила на @decathlonbg.

Награди
1 /един брой/ велосипед с марка BTWIN на стойност 269 лв./двеста шестдесет и девет лева/
1 /един брой/ велосипед с марка BTWIN на стойност 289 лв./двеста осемдесет и девет лева/
1 /един брой/ велосипед с марка BTWIN на стойност 449 лв./четиристотин четиридесет и девет лева/.

В работния ден, следващ тегленето, профилните имена на спечелилите ще бъдат обявени в официалния профил на Организатора в Instagram.

В срок до 3 работни дни, считано от публикуването на имената на печелившите участници, представител на Декатлон ще се свърже с победителите на посочените от тях профили чрез лично съобщение. Спечелилите могат да получат своите награди лично или чрез техен пълномощник от Декатлон Витоша, намиращ се на адрес в гр. София, ул. Олимпийска №4, предоставяйки документ за самоличност, респективно документ удостоверяващ упълномощаването. При отказ от страна на печеливш участник да потвърди самоличността си, същият губи правото си върху наградата. В случай, че наградата не може да бъде получена от посочената по- горе локация, същата може да бъде изпратена до посочен от печелившия адрес. При получаване на наградата печелившото лице се задължава да подпише приемо- предавателен протокол.

За да получи наградата си, всеки победител следва в  рамките на 2 /два/ работни дни да върне отговор, като предостави в лично съобщение до Организатора следните свои лични данни: три имена и телефон за връзка, както и да даде съгласието си за обработване на тези лични данни. В случай на изпращане на продукта до адрес, всеки победител следва да посочи и адрес за доставка, където да бъде изпратена неговата награда.

В случай на изпращане на наградата, Организаторът запазва правото си да избере куриер, с който да извърши доставката, поемайки изцяло транспортният разход. В рамките на 3 календарни дни от предоставянето на адрес за доставка, Организаторът изпраща наградата, като има правото да удължи този срок в зависимост от заетостта на използваното куриерско дружество.

Краен срок - 23 май 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара