Спечелете лаптопи, проектори, раници, несесери и още награди

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 15 май 2023

Как се участва:

Чрез изпращане на творба по зададена тема.

Пълни правила:

Включи се в националния ученически конкурс "Аз вече знам как да се пазя! А, ти?"

Всички ученици от 1-ви до 12-ти клас могат да се включат индивидуално или отборно в националния ученически конкурс „Аз вече знам как да се пазя в Интернет! А ти?”.

Покажете чрез картини, фотографии, графики или арт инсталации своята представа за начините да се предпазим от опасностите, които се крият в Интернет. Изпратете ни Вашия „плакат”, придружен от попълнен формуляр за участие на е-mail: detetovinternet@lev-ins.com, а ние ще го качим в специално създадената галерия в страницата ни във Фейсбук

Трите класа, събрали най-много харесвания като отбор, ще получат оборудване за дигитална класна стая – лаптоп и проектор.

Десетте най-харесвани индивидуални проекта ще получат ученически комплекти – раница, бутилка за вода, несесер, силиконова гривна, логически пъзел, подложка за мишка и флашка.

Какво трябва да направиш, за да участваш?

    Избери тема, която показва как да се предпазим от психическо насилие, финансови измами, сексуални посегателства, кражба на профили и други зложелателни действия в Интернет.
    Избери материалите, които ще използваш. Това може да са картини, фотографии, графики, арт инсталации или всичко, което ти е приятно да създаваш. Избери дали ще използваш А4 или А3 лист хартия.
    Създай своя „плакат” на тема „Аз вече знам как да се пазя в Интернет! А ти?”. Можеш да избереш между примерните теми или да избереш изцяло своя.
    Избери име за твоята творба, което я описва най-добре.
    Не забравяй да сложиш име и подпис в долния десен край на творбата си.
    Сканирай или снимай своята творба. Ако избереш да направиш снимка, не забравяй, че трябва да се вижда целият лист.
    Попълни формуляра за участие с помощта на родител или класен ръководител и го изпрати на е-mail: detetovinternet@lev-ins.com.
    Ние ще качим творбата ти в специалната галерия на официалната страница на Лев Инс във Facebook. Покани своите приятели да я харесат, защото можете да спечелите страхотни награди!

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара