Спечелете телевизор Sony Bravia KD-65X81J 65”, 10 стека чаши и 20 стека кенчета Carlsberg

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 28 май 2023

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Очакваме твоите прогнози за най-гледаните мачове от топ 5 първенствата на Европа и България!

Състезавай се и спечели! 🏆
📺 1 x ТВ 65''
🍻 20 х стека Carlsberg
🍺 10 х стека чаши

Carlsberg House of Fans - където играта принадлежи на феновете.

За да участвате в играта следва да направите свой профил, като попълните задължителните полета за регистрация в сайта на организатора. Участието в играта не е обвързано с покупка.

Печелившите Участници, които ще получат награди, ще бъдат избрани чрез теглене на жребий на случаен принцип от базата данни, включваща всички Участници на 29.05.2023 г.

Служител на Организатора ще положи усилия да се свърже с всички печеливши Участници чрез посочения при регистрацията адрес на електронна поща, за да ги уведоми за Наградата и реда за получаването й.

Печелившя Участник трябва да установи контакт с Организатора най-късно 3 работни дни след обявяването му, за да бъде организирано получаването на Наградата му. В случай, че в посочения срок не бъде установен контакт с печеливш Участник, независимо по каква причина, този Участник губи правото да получи наградата.

Във връзка с чл. 38 ал. 14; чл. 46, ал. 1 и чл. 65, ал. 7 от Закон за данъците върху физическите лица Ви уведомяваме, че наградата 65 инчов Sony Bravia KD-65X81J, подлежи на облагане с окончателен данък в размер на 10 на сто върху брутната сума на наградата. Съгласно разпоредбите на чл. 38, ал. 14 и чл. 46, ал. 1 от ЗДДФЛ, Организаторът на играта е задълженото лице за деклариране и внасяне на дължимия данък. Спечелилият участник се съгласява и задължава, за целите на данъчното облагане по реда на ЗДДФЛ, да предостави на Организатора необходимите данни (три имена и ЕГН). Отказът да се предоставят тези данни е основание участието в играта на конкретния печеливш да бъде прекратено от Организатора.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара