Спечелете летни или всесезонни гуми Matador и 25 външни батерии

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:
Играта е приключила!

Печеливши:

Борислав Кръстев
Димитър Маринов
Марина Михайлова
Иванка Христева
Дафина Георгиева
Галина Станкова
Лъчезар Луков
Димчо Драганов
Свилен Малчев
Калин Луканов
Мергюн Рамадан
Жела Димитрова
Андрей Георгиев
Пламен Иванов
Владислав Вълев
Валентина Гатева
Илко Маринов
Искра Чакърова
Атанас Атанасов
Стефан Козарев
Валентина Ангелова
Станислав Иванов
Юлия Гоцева
Кети Гошева
Любомир Петков
Кристиян Костов

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

В Примекс подбираме много внимателно партньорите, чиито гуми продаваме. Държим на качество и сигурност на добра цена.

Matador е най-старият производител на гуми в Средна Европа. От 2010г. марката e 100% собственост на Continental Tyre Group. Matador е марката на второ място в групата на Continental и стои зад широка гама достъпни и висококачествени гуми. Производството им е в Словакия, а над 87% от продукцията се изнася в над 80 държави по света.

Тази седмица, заедно с MATADOR, ти даваме възможност да спечелиш един комплект от 4 броя летни или всесезонни гуми Matador, по твой избор, на стойност до 800 лв. с ДДС, както и 25 броя външна резервна батерия (power bank) за мобилни устройства.

За да участваш в томболата е необходимо в периода 24.04.2023 до 28.04.2023 г. да се регистрираш в специално създадената форма на тази страница.

В полето „Играя за тази гума“ ни сподели линк от нашия сайт, на желания от теб модел и размер лятна или всесезонна гума от марката Matador.

За да копираш интернет адреса на гумата Matador, за която се бориш, посети страницата на съответната гума Matador и натисни върху активния линк с текст "Играй за тази гума", който ще копира автоматично линка на гумата във формата за регистрация за играта. След това попълни две имена, имейл и телефон за връзка и натисни бутона ИЗПРАТИ.

За да се приеме регистрацията ти за успешна и да влезе в томболата за спечелването на наградата е необходимо да потвърдиш имейла, който ще получиш от нас, след подаването на заявката ти за регистрация.

Печелившият на голямата награда, също така и печелившите на по-малките награди ще бъдат обявени в ефира на Радио Меджик ФМ в петък (28.04.2023 г.), след като бъдат определени чрез томбола, която ще се изтегли в 16:30 часа. 

Краен срок - 28 април 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара