Спечелете участие в Мастърклас, книги, ножове за пица и стекове Морети

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 6 април 2023

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

ИГРАЙ И СПЕЧЕЛИ! 

Влез в кухнята на нашите приятели Лора и Стоян! 

Заедно с тях ще ти покажем най-вкусните великденски ястия от цял свят🐰! 

Включи се в нашата игра, в която имаш шанс да спечелиш страхотни награди🎁, а големият победител ще участва в мастърклас за козунаци с Лора и Стоян! Участвай като отговориш в коментар на въпроса “Каква е моята тайна хитринка за хубав козунак?”

Мастъркласът ще бъде излъчен на живо в каналите на Woman.bg и Бон Апети / Bon Apeti. "Великденски вкусове от цял свят с Лора и Стоян"

Играта ще се проведе на Facebook страницата на  woman.bg. Участниците се регистрират за участие, като напишат коментар под поста.

Награди: В играта ще бъдат раздадени 6 награди, предоставени от Спортал.бг АД:
a)    1 брой –специална награда - участие в мастър клас за козунаци с Лора и Стоян, който ще се излъчи на живо във Фейсбук. Наградата е предоставена от woman.bg  и Бон Апети.
b)    5 броя  книги с автограф „Сезона в кухнята на Лора и Стоян“. Наградата е предоставена от Бон Апети.
c)  5 броя ножове за пица, предоставени от Heineken.
е)  5 стека бира Морети (разфасовка 9 броя кен), предоставени от Heineken.

Печелившият се определят с томбола на случаен принцип измежду всички, които са изпълнили условията в т.4.

Томболата ще бъде теглена от организатора на 06.04.2023 г.

Имената на печелившите участници ще бъдат обявени, като коментар под публикацията на играта във Фейсбук страницата на woman.bg – facebook.com/woman.bg.

Обявените победители имат 3 работни дни, за да се свържат с Организатора на играта, като след това губят правото да получат своята награда.

Победителя спечелил наградата в т.5.а. се съгласява да бъде сниман, записан и излъчван в материали в www.woman.bg, www.bonapeti.bg и свързаните им канали в социалните мрежи, чрез визуални и аудиовизуални средства за целите на успешното провеждане на Мастър класа с Лора и Стоян и всички свързани за целта промотиращи материали.

Организатора се задължава да уведоми победителя спечелил наградата в т.5.а. до 3 дни предварително за точен час и дата на провеждането и заснемането на Мастър клас с Лора и Стоян в студиото на Бон Апети.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара