Спечелете чаши, шапки, подложки за хранене и карти за игра от Florina

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - до изчерпване на наградите

Как се участва:

Чрез покупка на 2 сока Florina 1L и изтриване на скреч карта.

Пълни правила:

🌸 Двойно повече щастливи моменти през пролетта с #Florina. 🌸

🌼 Купи 2 кутии сок Florina 1L и ще получиш скречкарта, с която можеш да спечелиш 1 от хиляди награди.

☀️ Промоцията важи до изчерпване на количествата.

Играта се провежда на територията на Република България в търговски обекти включени в кампанията. Търговските обекти, участващи в кампанията са обозначени с рекламни материали, съдържащи информация за Играта.
 
Като Участник в Играта може да се включи всяко лице, което отговаря и е изпълнило условията на настоящите правила и което в периода на провеждане на Играта по т.3.1.:
1.   е посетило обект от посочените в т.2.1.
2.   уверило се е на място в обекта, че наградите в съответния обект не са изчерпани, съответно Играта не е приключила за този обект.
3. е закупупило с една покупка (отразена в един касов бон) два броя сок Florina, разфасовка от 1 (един) литър.
4. е изтеглило скреч карта за извършената покупка в момента на покупката (с изтриване на указаното място, участникът разбира дали печели награда и съответно вида на наградата, която печели).

ВАЖНО!
С цел избягване на всякакво съмнение извършването на повече покупки на продукта увеличава шанса за спечелване на награда, както и възможността да бъде получена повече от една награда.

Наградите, които ще бъдат раздадени в Играта са общо 18 600 награди, както следва:
един брой брандирано тесте карти за игра - 55 карти + кутия (общо 10 000 броя).
един брой брандирана чаша (общо 5 000 броя).
един брой брандирана шапка с козирка тип бейзболна (общо 3 000 броя).
два броя (комплект) брандирани подложки за хранене (общо 600 броя)
 
Посочените награди се разпределят между търговските обекти по т.2.1. Разпределението на броя на наградите и разпределението на броя на наградите от съответния вид във всеки един търговски обект е право на Организатора. Организаторът гарантира, че във всеки един от търговските обекти, участващи в Играта ще бъдат разпределени минимум по един брой от всеки вид награда.
 
Победителите в Играта се определят на случаен принцип, чрез теглене и изтриване на скреч карта (общо 93 000 скреч карти) на място в обекта, сред участниците, които са изпълнили условията по т.5.1. и отговарят на изискванията по т.4.1.

ВАЖНО!
С цел избягване на всякакво съмнение, всяка покупка на  два броя сок Florina от 1 литър, дава право да се тегли една скречкарта, върху която се съдържа надпис за вида на наградата или който уведомява участникът, че не печели награда.

Тегленето се извършва на касата в обекта, в който са закупени два броя сок Florina от 1 литър, в момента на покупката на продукта. Участникът узнава в момента на покупката дали е спечелил награда от Играта и вида на съответната награда.

Наградите за участниците в Играта се получават на място в обекта, от който е закупен продукта, участващ в Играта, в момента на покупката.

С цел избягване на всякакво съмнение представянето на касов бон за извършена покупка на участващия в кампанията продукт (два броя сок Флорина от 1 литър), от обект и/или с дата и час различни от обекта, датата или часа на извършване на покупката не дава право за теглене на скречкарта.

Играта продължава и съответните награди се раздават до изчерпването им, съобразно спечелването им в периода на Играта.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара