Спечелете ваучери по 1000 лв. за пътешествия, 50 куфара и 100 раници от Sweet Plus

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 15 май 2023

Как се участва:

Чрез покупка на вафлени продукти "Чудо" за поне 3 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Продукти, участващи в Промоцията: всички вафлени продукти с бранд „Чудо“, независимо от вида и грамажа, а именно:

Вафлена торта ЧУДО ФЪСТЪК – 24 бр. х 80 g
Вафлена торта ЧУДО ПОРТОКАЛ – 24 бр. х 75 g
Вафлена торта ЧУДО ЛЕШНИК – 24 бр. х 52 g
Вафла ЧУДО с млечен и какаов крем – 24 бр. х 40 g
Вафлена торта ЧУДО с фъстъци – 250 g
Вафлена торта ЧУДО парче с фъстъци – 180 g
Вафлена торта ЧУДО парче с кокос и глазура – 180 g
Вафлена торта ЧУДО парче с кокос – 155 g
Вафлена торта ЧУДО парче с лешници – 125 g
Вафлена торта ЧУДО парче с портокал – 180 g
Вафлебони ЧУДО с фъстъци – 140 g

Механизъм на Промоцията (Играта):

Стъпка 1: За спечелване на награди: брандирана раница или брандиран куфар, участниците трябва да закупят вафли и/или вафлени торти с бранд „Чудо“, (независимо от вида и грамажа) в периода на Промоцията, с минимална стойност на покупката 3.00 лв. Бисквити, бонбони, шоколади, вафли, солен снакс и други изделия, произведени от/за „ЗИВ“ ЕООД, които не са с бранд „Чудо“, не участват в тази Промоция (Игра).

Стъпка 2: Участникът трябва да регистрира валиден мобилен телефонен номер, e-mail адрес, две имена и номера на касовата бележка на интернет страницата www.sweetplus-promo.bg. За фактури от „Метро кеш енд Кери България“ ЕООД, регистрацията се осъществява чрез регистриране на 10-цифрения номер на фактурата. При регистрацията участникът трябва:

• да въведе валиден мобилен номер;
• да въведе номера на касовата бележка или 10-цифрения номер на фактурата от „Метро кеш енд Кери България“ ЕООД;
• да въведе валиден e-mail адрес;
• да въведе двете си имена;
• да въведе стойността на закупените вафли „Чудо“ според касовата бележка или фактура;
• да потвърди (чрез чек-бокс), че желае да участва и е съгласен с Официалните правила на Промоцията, както и че ако е печеливш, неговият/нейният мобилен номер ще бъде публикуван на сайта www.sweetplus-promo.bg, като последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0887101***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на www.sweetplus-promo.bg.

Стъпка 3: След изтичане на промоционалния период, организаторът на случаен/лотариен принцип, в присъствието на нотариус, ще изтегли съответния брой печеливши, които печелят съответно брандирана раница или брандиран куфар.

Стъпка 4: Участници, които желаят да участват за наградата „Ваучер за пътешествие на стойност 1 000 лв.“, наричан по-долу в играта за краткост „Ваучер за пътешествие“, е необходимо да регистрират касови бележки или фактури от „Метро Кеш & Кери България“ ЕООД на обща стойност 20 лв. За да участва за тази награда, участникът трябва да регистрира касови бележки или фактури, като използва винаги едни и същи две имена, телефон и e-mail, за да има натрупване на регистрираните суми.

Изискуемата сума от 20 лева може да бъде постигната с една касова бележка или чрез регистрация на няколко отделни бележки с минимална стойност на всяка от 3 лв.
След изтичане на промоционалния период, организаторът на случаен/лотариен принцип, в присъствието на нотариус, ще изтегли съответния брой печеливши, които печелят „Ваучер за пътешествие“.

Награди:

Награда 1: 150 броя брандирани раници „Sweet Plus“.
Награда 2: 50 броя брандирани куфари „Sweet Plus“.
Награда 3: 5 броя „Ваучер за пътешествие на стойност 1 000 лв. “.

Печелившите за всяка от изброените награди се определят на лотариен принцип, в присъствието на нотариус, след края на периода.

• За да участва в тегленето на която и да е награда, потребителят трябва да регистрира/ натрупа минималните необходими суми за съответните награди.

• Потребителят може да натрупа необходимата сума от 20 лв. с ДДС, за да участва за „Ваучер за пътешествие“, с няколко последователни регистрации и не е задължително да регистрира касови бележки или фактури наведнъж за цялата сума. След успешна регистрация на необходимия брой касови бележки или фактури за 20 лв. с ДДС, участникът разбира чрез съобщение на сайта, че е достигнал до сумата от 20 лв. с ДДС. Например: след няколко поредни регистрации потребителят вече има достигната сума от 14 лв., след което регистрира нова касова бележка на стойност 5 лв. В този случай след приключване на тази регистрация, потребителят ще види изписано на екрана, че е достигнал сумата от 19 лв., той ще види статус за това на екрана и при следващото си влизане на www.sweetplus-promo.bg за нова регистрация.

• Ако участник има регистрирани касови бележки или фактури на стойност 20 лв., и спечели едновременно „Ваучер за пътешествие“ и брандирана раница или брандиран куфар, то в този случай за него остава по-голямата награда – „Ваучер за пътешествие“.

• Стойността на „Ваучера за пътешествие“ покрива: организирано пътуване, хотелско настаняване, самолетни билети, трансфери и др. до посочения върху него размер от 1000 лв. В случай че избраната услуга и/или дестинация за пътуване надхвърля стойността на ваучера, участникът следва да заплати разликата. Ваучерът може да се ползва в срок от 01.06.2023 г. до 01.06.2024 г. след предварително уточнение с туристическата агенция, организатор на пътуването.

• Дължимият от получателите на „Ваучер за пътешествие“ данък за придобития доход ще се плати от „ЗИВ‘‘ ЕООД. Получателите на дохода не декларират придобитата награда в ГДД по чл.50 съгласно чл.52, ал.1, т.4 от ЗДДФЛ.

Тегленето на всички печеливши ще се извърши на 17.05.2023 година.

Тегленето на печелившите ще се извърши от тричленна комисия, в присъствието на нотариус, като на случаен принцип ще бъдат изтеглени печеливши номера измежду всички участници, регистрирали се успешно. Обявяването на печелившите ще стане на www.sweetplus-promo.bg и ще се извърши до 5 работни дни след изтеглянето, като последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0887101***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на страницата.

Единният идентификатор на всеки участник е реален и действащ e-mail адрес. Потребителят трябва да въведе валиден, реален, действащ и кореспондиращ e-mail адрес. Едно физическо лице има право да участва само с един e-mail адрес.

Печелившите участници ще бъдат известени чрез e-mail на съответния адрес, подаден при регистрация. Печелившите ще трябва да потвърдят адрес и валидни данни за доставка на наградата, като отговорят на съответния e-mail, с който са известени, че печелят. Ако печелившите не потвърдят наградите си в 5-дневен срок от известяването, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи активности на марката.

За изпълнението на задълженията си по чл. 73 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица, Организаторът ще изиска от всички печеливши да предоставят презиме и ЕГН, като тези лични данни ще бъдат използвани само за целите на справката по споменатата в настоящия текст законодателна норма. В случай че печелившите участници не желаят да предоставят изисканата информация, те губят правото да получат наградата си.

Организаторът не носи отговорност, ако спечелил участник е пропуснал да забележи съобщението за спечелването и потвърждението на наградата, не е сторил това в 5-дневния срок за потвърждение или не е предоставил валиден, реален и действащ e-mail адрес и/или е направил техническа (правописна) грешка при въвеждането му, както и е направил техническа (правописна) грешка при попълването на другите данни в регистрационната форма.

Една касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж. С една касова бележка може да бъде спечелена само една награда.
Печелившите участници получават наградите си след представяне на печелившата/те касова/и бележка/и за закупените бисквити с бранда Sweet Plus на куриера.

ОРГАНИЗАТОРЪТ МОЛИ УЧАСТНИЦИТЕ В ИГРАТА ДА ПАЗЯТ СТАРАТЕЛНО КАСОВИТЕ БЕЛЕЖКИ НА МЯСТО, КОЕТО ДА СЪХРАНИ ТЯХНАТА ЦЯЛОСТ И ЧЕТЛИВОСТ – НАГРАДИ НЯМА ДА БЪДАТ ПРЕДОСТАВЯНИ СРЕЩУ ИЗТРИТИ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ, НА КОИТО НЕ СЕ РАЗЧИТАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ ОТ РЕГИСТРАЦИЯТА!

При спечелване на награда, участникът е необходимо да предостави на куриера копие от регистрираната/ите бележка/и и/или фактура/и.

Наградите ще бъдат доставени с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след подаването на адрес за доставка от печелившия. 

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара