Спечелете 300 ваучера по 20 лв. за поръчка от Glovo

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 31 декември 2023 или до изчерпване на ваучерите

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта и оставяне на отзив.

Пълни правила:

Черпим ви с обяд!

Бъдете сред първите 300, оставете отзив за работа в ИТ компания и спечелете Glovo ваучер от 20 лева.

Условие за участие в акцията е 1 одобрен отзив от какъвто и да е сегмент (Продукт&технология, Култура&екип, Заплата, Интервю и Цел) на joberty.bg, въведено от потребителя до 31.12.2023 г. Отзивите се одобряват в съответствие с нашите Общи условия и Условия за ползване. Ограниченото количество ваучери за тази промоция е 300.

Един ваучер е на стойност 20 лева, като ваучерите не могат да се комбинират помежду си.

Всички лица, които се възползват от правото на ваучер, могат да го използват за поръчки на Glovo в рамките на 30 дни от деня на издаване на ваучера.

Ваучерът не може да бъде върнат в брой или използван за услугите на други оператори и дейности.

КОЙ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОТРЕБИТЕЛ НА ВАУЧЕР

Потребители на ваучери могат да бъдат:

– Изключително за лица над 18 години

– Лица, които са спечелили правото да получат ваучер чрез своята дейност (регистриран потребител в joberty.bg, оставил поне 1 отзив, одобрен от администратора на Joberty)

Акцията продължава само до 31.12.2023 г. или до 300 ваучера, колкото е максималният брой ваучери – в зависимост от това кое условие е изпълнено първо.

Всички потребители, които отговарят на изискването за поне 1 одобрен и публикуван отзив в платформата joberty.bg ще могат да използват ваучер. Потребителят има право да откаже възможността за получаване на ваучер на hello@joberty.bg.

С всички потребители, придобили право на ползване на ваучер, екипът на Joberty ще се свърже в рамките на 7 дни. За контакт ще се използва имейл на потребителя, използван при регистрацията в joberty.bg.

Joberty ще поиска от потребителя име и фамилия.

ВАУЧЕР, НАЧИН НА ДОСТАВКА И ИЗПЪЛНЕНИЕ

Стойността на ваучер е 20 лева.
Броят на ваучерите е ограничен до общо 300 за цялата кампания.
Възможно е издаване само на един ваучер на едно лице.

Подаръчният ваучер ще съдържа информация като имейл адрес и име и фамилия на потребителя на ваучера. Ваучер може да се използва само от лицето, на чието име е издаден ваучер.

Ако общата цена на предоставената услуга Glovo надвишава сумата на ваучера, разликата се покрива от потребителя със собствени средства.

В случай, че стойността на ваучера е по-голяма от стойността на предоставените услуги на Glovo, потребителят предава ваучера на Glovo (като начин на плащане), без възможност за връщане на разликата в цената. След спиране на ползването на услугите ваучерът вече не е валиден.

Подаръчният ваучер може да се използва в рамките на 30 дни от датата на издаване на ваучера.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара