Спечелете ергономичен стол, регулируемо бюро и стойка за монитор

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливш: Симеон Георгиев

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

💝  ChairPro празнува своя 10-ти рожден ден и раздава подаръци!

Месец март е специален за нас! Празнуваме 10 години, откакто помагаме за създаването на здравословна и продуктивна среда във Вашите офиси и домове. По случай този повод сме Ви подготвили специална изненада!

💥 До края на месец март ще направим ексклузивен подарък на един от вас! Един от регистриралите се в играта ще спечели пълен ергономичен офис комплект, включващ регулируемо бюро, ергономичен стол и стойка за монитор в цвят по избор, на стойност над 1500 лв. 

Наградата, които ще бъде раздадена в Играта е пакетна, състояща се от следните артикули:

– 1 (един) брой Ергономичен стол ChairPro Nexus (цвят по избор);
– 1 (един) брой Височинно регулируемо бюро Ergo Desk (цвят по избор);
– 1 (един) брой Ергономична стойка за монитор Sigma;

Печелившият Участник, както и двама Участници-резерви ще бъдат определени на случаен принцип чрез теглене на жребий посредством софтуер за избор на случаен принцип - random-ize.com. в срок до 5 (пет) календарни дни от изтичане на периода на Играта, посочен в т.1. Жребият ще бъде изтеглен в присъствието на тричленна комисия, състояща се от служители на Организатора, която удостоверява резултатите.

Организаторът се свързва лично със съответния печеливш Участник чрез изпращане на съобщение на посочения от него е-мейл адрес.

Наградата ще бъде връчена лично от Организатора на печелившия Участник или посредством куриер в рамките на срока за доставка на посочен от него адрес.

Краен срок - 31 март 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара