Спечелете ваучери по 100 лв, комплекти тави, пасатори и още награди от София Мел

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 30 април 2023

Как се участва:

Чрез качване на снимка и/или рецепта и пакет брашно София Мел с великденски стикер.

Пълни правила:

Наградите, които може да бъдат спечелени при участие в промоцията са:

1. Ваучер на стойност 100 лв. - 50 броя за целия срок на промоцията;
2. Комплект тави Tefal – 10 броя за целия срок на промоцията;
3. Пасатор Tefal - 10 броя за целия срок на промоцията;
4. Комплект престилка мама и дете - 10 броя за целия срок на промоцията;
5. Поднос за легло – 10 броя за целия срок на промоцията;
6. Комплект мини форми за сладки – 10 комплекта за целия срок на промоцията;

Механизъм на Промоцията:

1. За да вземат участие в Промоцията, участниците трябва да се регистрират с личен профил в сайта www.sofiamel.bg. Не е необходим нов профил, ако вече са се регистрирали в предишна промоция на София Мел Вкусен свят.

2. Чрез създадения от тях личен профил участниците имат възможност да качват снимки и рецепти, като част от София Мел Вкусен свят. Повече за условията на София Мел Вкусен свят може да откриете на https://sofiamel.bg/bg/tos-vkusen-svyat.

3. Всяка публикувана снимка или рецепта е равна на едно участие в промоцията. Публикуването на повече снимки и рецепти увеличава шанса за награда в промоцията.

3.1. снимките трябва да бъдат с мотив Великден и да съдържат промоционален стикер или пакет брашно с промоционален стикер от настоящата кампания. Към всяка една снимка потребителят записва желано от него заглавие.

Всяка една снимка се преглежда и валидира от администратор на уеб сайт.

3.2. Всеки един потребител може да качва снимки неограничен брой пъти.
Не се разрешава изпращането на снимки, чийто авторски права не принадлежат на съответния потребител. Ако организаторът засече и потвърди опит за използване на снимки, изображения и текстова информация, обект на авторското и сродните му права - ще спре достъпа до съответния потребителски профил незабавно. Със спирането на достъпа, съответният потребител губи правото да участва в промоции.

С изпращането на снимка, потребителят декларира, че е носител на авторските права и ги преотстъпва за използване от ГудМилс България ЕООД неограничено във времето и територията.

Всяка публикувана снимка е равна на 2 лв. дарение, което ГудМилс България ще осъществи в полза на Фондация „Конкордия България“ за семейства в нужда.

Максималното дарение за периода на промоцията е 10 000 лв.

Наградите ще се теглят на 3ти май 2023 г. Изтеглените печеливши ще бъдат обявени на сайта www.sofiamel.bg не по-късно от 18:00 часа на 5 май 2023 г.

При участието си в Промоцията участникът трябва да се увери, че посочената в профила му информация е максимално актуална и достоверна. В случай, че печелившият не е потвърдил достоверността и/или не е допълнил адреса и телефонния номер в профила си, Организаторът не носи отговорност за изпращането и предоставянето на наградата. В случай, че информацията е недостатъчна за осъществяването на успешна доставка или получаване на наградата, участникът губи правото си на награда и не му се дължат компенсации. Организаторът не носи отговорност за подадена от печеливш непълна, неточна или грешна информация за контакт и получаване на награда: имена, телефонен номер за контакт, e-mail адрес, пощенски адрес, адрес за доставка на наградата и друга необходима информация. В случай, че победителят не може да приеме наградата или не осъществи контакт с Организатора според описаното по-горе, наградата не може да бъде прехвърляна на друго лице от избрания победител.

Спечелилият участник е задължен да си сътрудничи с Организатора по всички въпроси, свързани с получаването на наградата. Ако победителят не изпълни задълженията си, отнасящи се до това сътрудничество и по този начин възпрепятства постигането на съгласие за приемането и доставянето на наградата, то това се счита за обстоятелство, за което Организаторът не носи отговорност. Уговореният с Организатора период от време не може да бъде удължаван и в случай, че участникът-победител не спази крайния срок, тя/той ще изгуби правото си на награда.

Всички награди се доставят с куриер до 30 дни след обявяване на печелившите.

Доставките за награди тип 1, 4, 5 и 6 се поемат от Организатора.

Доставките на награди тип 2 и 3 се поемат от печелившия, като цената на доставката е в размер на 5 лв. с ДДС.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара