Спечелете 20 кошници за пикник и 100 броя Мilka продуктов пакет

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливши: https://potursinejnostta.milka.bg/winners/

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

За да участва в Промоцията, всеки участник трябва дa:
    Стъпка 1: Влезе на сайта www.potursinejnostta.milka.bg
    Стъпка 2: Да натисне бутона „Участвай“
    Стъпка 3: Играе, като избере шарка и цветова комбинация за своето яйце, избере 4 любими Milka продукта и след това намери къде са скрити, заедно с яйцето.
    Стъпка 4: След успешно откриване на всички продукти, да попълни регистрационна форма за участие (всички полета са задължителни):
        да въведе мобилен номер
        да отбележи, че не е робот
        да потвърди (чрез чекбокс), че желае да участва и е съгласен с Официалните правила на Промоцията, както и че ако е печеливш, неговият/нейният мобилен номер ще бъде публикуван на сайта, като последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0887101***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на www.potursinejnostta.milka.bg

    Регистрацията на всеки участник се счита за успешна, когато той е открил всички 5 скрити елемента и е попълнил регистрационната форма.

    След като участник е открил 5те скрити елемента, той трябва да избере в тегленето за коя от двете награди би искал да участва.

    Регистрациите са с натрупване и всяка следваща регистрация увеличава шансовете за печалба. Всеки участник може да спечели само по една награда от вид.

    Например:
    Ако участник е играл и е открил 5те скрити елемента, то той участва 1 път в теглене за съответната награда, която е избрал.
    Ако участник е играл и е открил скритите елементи 2 пъти, то той участва 2 пъти в теглене за награда.
    Всеки участник може да направи максимум 10 регистрации за всеки един период на Промоцията.
    Всеки участник може да направи максимум 40 регистрации за целия период на Промоцията.

Награди:

    Моментни награди - Мilka продуктов пакет – общо 100 броя за периода на Промоцията (Игратa). След завършване на регистрация за Моментна награда, потребител веднага разбира дали печели. Ако не печели, регистрацията му се нулира.

    Всеки Milka продуктов пакет съдържа:
        1 бр. Milka великденски заек 45g
        1 бр. Milka фигурка яйца с дражета 50g
        1 бр. Milka плюшена играчка с шоколадови продукти 96.5g
        1 бр. Milka великденска кутия микс 124g
        1 бр. Easter Plate 202g

Седмични награди - Кошница за пикник – общо 20 броя за периода на Промоцията (Игратa), разпределени на седмичен принцип, по 5 броя за всеки период на Промоцията, както следва:
        1. Период 1 – 20.03. – 26.03.2023 включително – 5 кошници за пикник
        2. Период 2 – 27.03. – 2.04.2023 включително – 5 кошници за пикник
        3. Период 3 – 3.04. – 9.04.2023 включително – 5 кошници за пикник
        4. Период 4 – 10.04. – 17.04.2023 включително – 5 кошници за пикник

    За да влезе в томболата за седмична награда, всеки участник е необходимо да направи поне една регистрация (да открие 5 скрити елементи). Всяка следваща регистрация увеличава шансовете на потребителя за спечелване на седмична награда – кошница за пикник.

    Тегленето и обявяването на печелившите участници за седмичните награди ще се извършва до 48 часа след края на съответния период от Промоцията, според следния тайминг:
        1. Период 1 - 20.03. – 26.03.2023 включително - тегленето се извършва на 27.03.2023
        2. Период 2 – 27.03 – 2.04.2023 включително – тегленето се извършва на 2.04.2023
        3. Период 3 – 3.04 – 9.04.2023 включително – тегленето се извършва на 10.04.2023
        4. Период 4 – 10.04. – 17.04.2023 включително - тегленето се извършва на 18.04.2023

    Тегленето и обявяването на печелившите за големите награди се извършва до 48 часа след края на Промоцията.

    Последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0887101***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на www.potursinejnostta.milka.bg

    Тегленето на наградите ще се извършва чрез специално разработен за целта софтуер. Един участник може да спечели само по една награда от вид за периода на Промоцията.

Единният идентификатор на всеки участник е неговият реален и действащ мобилен номер. Потребителят трябва да въведе валиден, реален, действащ и кореспондиращ мобилен номер. Едно физическо лице има право да участва само с един мобилен номер.

Печелившите участници ще бъдат известени чрез SMS на мобилния номер, подаден при регистрация. Печелившите ще трябва да позвънят, за да подадат валидни данни за доставка на наградата на 0888422962(цената на едно обаждане е според тарифния план на абоната). Ако печелившите не потвърдят наградите си в 5-дневен срок, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи активности на марката.

Един участник може да направи максимум 10 регистрации в рамките на всеки един от периодите на Промоцията. Един участник може да направи максимум 40 регистрации за целия период на Промоцията. Всеки пореден опит след максимума ще бъде зачетен като невалидна регистрация.

Един участник може да спечели само по една награда от вид за целия период на Промоцията.

Наградите ще бъдат доставени с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след подаването на адрес за доставка. В деня на доставка печелившите участници ще получат уведомителен SMS или прозвъняване от куриера. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници последните ще получат обаждане с допълнителни инструкции относно получаването на наградата в рамките на 20 работни дни от съответния куриерски клон. След изтичането на този срок печелившият участник губи правото си да получи наградата, като тя ще бъде използвана в бъдещи активности на марката.

Краен срок - 17 април 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара