Спечелете столчета за хранене Stokke и комплекти с Bebivita продукти

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 6 април 2023

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Bebivita от определени обекти за поне 9,99 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Кампанията се провежда в избрани обекти на територията на Република България, изброени в Приложение 1 към настоящите Официални правила.

Участващите продукти са: всички продукти с марка Bebivita независимо от техния вид, разновидност и грамаж, дистрибутирани от „Орбико България“ ЕООД.

Механизъм на Кампанията и условия за участие

Всеки участник, който в периода на Кампанията закупи продукти с марка Bebivita на минимална стойност от 9,99 лв. /девет лева и деветдесет и девет стотинки/ с ДДС в рамките на една покупка, независимо от техния вид, разновидност и грамаж, от участващите обекти, посочени в чл.2 от настоящите Официални Правила, има право да се регистрира на сайта https://hb-promo.com, като следва стъпките, описани в чл. 4 по-горе и по този начин може да участва за спечелването на една от следните награди: Stokke Tripp Trapp детски стол за хранене с предпазен борд и табла за стол, както и комплекти с продукти Bebivita.

Регистрацията в сайта ще бъде осъществена успешно само след появяване на активен бутон за регистрация. В случай че бутонът не е активен, участникът не се е съгласил с някое от посочените задължителни полета, което не може да го допусне до регистрация.

В случай, че в касовата бележка не е посочено наименованието на закупените продукти, участникът трябва да качи обща снимка на касовата бележка и закупените продукти, за да бъде приета за валидна извършената регистрация и съответната касова бележка.

За всяка извършена покупка на участващи продукти за стойността, описана по-горе, за която има отделна касова бележка, участникът е необходимо отново да изпълни стъпките на чл. 4 по-горе, а именно: да въведе две имена, имейл адрес и телефон, както и да посочи номер на касова бележка за направена покупка и да качи на снимка на касовата бележка. За участие в кампанията ще бъдат допускани само регистрирани касови бележки, които отговарят на посочените по-горе условия за тях. В платформата няма да бъдат допускани за участие касови бележки с едни и същи номера, както и касови бележки, от които не е видно вида/ наименованието на закупения продукт, търговския обект, от който е закупен и датата на закупуване. В случай, че в касовата бележка не е посочено наименованието на закупените продукти, участникът трябва да качи обща снимка на касовата бележка и закупените продукти, за да бъде приета за валидна извършената регистрация и съответната касова бележка.

Един участник може да участва неограничен брой пъти в Кампанията с различни касови бележки. Една касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж.

Печелившите участници ще бъдат изтеглени чрез система на случаен принцип на 10.04.2023 г. Заедно с печелившите участници, ще бъдат изтеглени и резерви, които ще получат съответната награда, в случай че някой от печелившите участници се откаже от нея, не бъде намерен, за да му бъде връчена и/или в случай, че е налице невъзможност да се установи връзка със спечелилите участници в рамките на до 3 /три/ от получаване на уведомлението от Организатора, че съответното лице е спечелил участник. За удостоверяване на резултатите от тегленето на томболата, ще бъде съставен протокол. В случай, че определената дата за теглене на печелившите участници се падне в почивен и/или официален празничен ден, то печелившите участници ще бъдат изтеглени на първия работен ден след съответния почивен и/или официален празничен ден.

Телефонните номера на печелившите участници ще бъдат публикувани на https://hb-promo.com в деня на тегленето. Уведомления за спечелените награди ще бъдат изпращани и персонално по имейл или телефонен номер на всеки спечелил след изтеглянето на печелившите, на посоченият от него при регистрирането си в платформата имейл или телефонен номер. Наградите се доставят на посочения от печелившите участници адрес, с куриер за сметка на Организатора, в срок от 30 /тридесет/ дни от получаване на уведомлението за спечелването на наградата.

Наградите, които участниците могат да спечелят, пазарувайки участващите продукти от участващите обекти, описани в чл. 2 по-горе,  са:

Stokke Tripp Trapp детски стол за хранене с предпазен борд и табла за стол – 3 броя

Bebivita комплект с продукти – 30 броя

Един комплект съдържа:

Bebivita ПЛОДОВ БАР ЯБЪЛКА И БАНАН 25г
Bebivita ПЛОДОВ БАР ЯБЪЛКА И КРУША 25г
Bebivita ПАУЧ ПРАСКОВА И ЯБЪЛКА 90Г
Bebivita ПАУЧ ЯБЪЛКА,БАНАН,МАЛИНА,БИСКВИТИ 90г
Bebivita ПАУЧ МУЛТИ ПЛОД 90г
Bebivita СОК ОТ МЕКИ ЯБЪЛКИ 0.500л
Bebivita БЕБЕШКИ БИСКВИТИ МЕЧЕТА 180г
Bebivita Лигавник
Bebivita Лъжичка за хранене

Организаторът няма право да заменя наградите с други или да предлага на участниците тяхната парична равностойност. Не се допуска замяна на награди за пари и други изгоди.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара