Спечелете 43 инча смарт телевизор в Треска за Оскари

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Наталия Пецева

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

НАГРАДИТЕ В ИГРАТА: Смарт телевизор, 43 инча – 1 брой

УСЛОВИЯ ЗА СПЕЧЕЛВАНЕТО НА НАГРАДИ:

Участниците следва да се регистрират за участие в играта, като гледат седмична селекция от филми всеки ден от 21.00 по KINO NOVA и отговорят на въпроса кой от филмите е най-достойният за награда „Оскар“, чрез коментар под поста на Facebook страницата на KINO NOVA.

Победителят, който печели наградата „Смарт телевизор“, се избира на случаен принцип измежду всички участвали чрез автентичен коментар в рамките на периода на  провеждане на Играта 06.02.2023 г. – 12.03.2023 г.

Участието в Играта е безплатно.

За участие в Играта е необходимо потребител, навършил 18 години, със съответното потребителско име във facebook.com, да посети Facebook страницата на KINO NOVA, където чрез коментар под пост да посочи отговор на зададеното условие.  

С посочването на отговор по автентичен начин в рамките на Играта в периода 06.02.2023 г. – 12.03.2023 г.  участникът заявява съгласие с настоящите Правила и официалните правила на Facebook страницата, задължава се да ги спазва и доброволно предоставя данните, видими от неговия личен профил за целите на провеждане на конкретната игра.

Не може да бъде участник в Играта лице, което е съдружник или акционер или работи по трудово правоотношение или въз основа на друг договор за медията, която организира Играта, или е заето в дейност, свързана с реализацията, осигуряването и администрирането на Играта. При наличие на данни, установяващи несъвместимост с това изискване, Организаторът на Играта има право да преустанови участието на такова лице до опровергаването на несъвместимостта от страна на участника. Организаторът на Играта самостоятелно преценява дали неизпълнението на изискванията е опровергано.

Краен срок - 12 март 2023

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара