Спечелете комплект звукови четки за зъби Philips Sonicare

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 10 февруари 2023

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Очаква те едно свежо утро, като никое друго, с търговска верига ЗОРА! Посрещни деня с Радио Fresh! и започни с нещо наистина свежо - звукова четка за зъби Philips Sonicare!
 
А сега можеш и да я спечелиш, като участваш в играта във фейсбук страницата на Радио Fresh! Всеки, който е отговорил вярно на дневния въпрос, участва в жребия за страхотната награда: комплект звукови четки за зъби Philips – за теб и половинката ти!
 
Philips и Търговска верига ЗОРА знаят, че много потребители на ръчни четки за зъби искат да преминат към по-модерен подход в грижата за зъбите и венците си, и променят рутинните си процедури за орална хигиена. С Philips Sonicare получавате всичко, от което се нуждаете за здрава уста и усмивка. За най-добри резултати продуктите на Sonicare са разработени и одобрени от професионални стоматолози.
 
Започвайте всеки ден с почистване, което можете да почувствате. Четки за зъби Philips Sonicare използват звукова технология с до 62 000 почистващи движения в минута, за да изтласкват внимателно водата между зъбите, като по този начин плаката се разбива и почиства.
 
Четките Philips Sonicare разполагат със звукова технология Sonicare, която създава динамично действие на почистващия флуид, което нежно и ефективно вкарва течността дълбоко между зъбите и по линията на венците, за превъзходна чистота, която потребителите могат да видят и усетят.
 
В сравнение с ръчните четки за зъби, звуковите четки Philips Sonicare имат свойствата да премахват плаката до 20 пъти по-добре, намаляват петната до 100%, за по-бели зъби и здрави венци.
 
Потребителите намират почистването на зъбите за по-лесно и по-удобно и благодарение на функционалностите, с които са оборудвани повечето четки, като:
• SmarTimer: за спазване на оптималното време за почистване (2 минути, препоръчани от зъболекар)
• QuadPacer: оптимално покритие на всички 4 квадранта на челюстта по време на четкане
• Сензор за налягане/обратна връзка: предпазва венците от прекалено силен натиск
• Режими на почистване: позволява почистване, съобразено с индивидуалните нужди (Clean, White+ и др.)
 
Други полезни функционалности са: функция за сдвояване BrushSync, напомняне за смяна на главата, настройки на интензитетта, EasyStart.
 
За да отговори на индивидуалните ви потребноости Philips Sonicare разполага с богато разнообразие от накрайници: за мощно отстраняване на плака, избелващи, за чувствителни венци, както и накрайник all in one. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара