Спечелете уикенд в Париж и вечеря на Айфеловата кула и 6750 бокала Stella Artois

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Телефон: ****7015

Как се участва:

Чрез покупка на 2 броя Stella Artois от магазини Фантастико и регистрация на код.

Пълни правила:

Промоцията се организира и провежда единствено и само в магазините на търговска верига „Фантастико“, намиращи се на територията на България.

Участващи опаковки и разфасовки:
Stella Artois     Бутилка     0,5 л
Stella Artois     Бутилка     0,33 л
Stella Artois Безалкохолна     Бутилка     0,33 л
Stella Artois     Кен     0,5 л
Stella Artois     Мултипак кен     4х0,5 л

ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ

Изображенията на наградите, визуализирани на уебсайта, както и върху всички промоционални материали, са с илюстративен характер. Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията, са следните:

- Бокал Stella Artois може да бъде спечелен на място, в магазин Фантастико – 6750 броя

- Уикенд за двама в Париж и вечеря на Айфеловата кула в периода 24-26 март 2023 г. - 1 брой

Наградата включва:

    самолетни билети София – Париж, Париж-София, с Wizz Air - 24-26.03. 2023
    2 нощувки със закуски в хотел 3-звезди в центъра на Париж, в двойна стая
    вечеря за двама на 25 март, в ресторант Madame Brasserie, Айфелова кула по предварително зададено меню.

Наградата НЕ включва: разходи от лично естество, изхранване по време на престоя (освен вечерята - подарък), разходи за атракции, каквито и да е други транспортни разходи и застраховки.

Наградите не се заменят за тяхната парична равностойност.

МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА

За да участва в Промоцията, участникът следва да закупи 2 броя от участващите в промоцията единични продукти Stella Artois (Част 6) или 1 брой мултипак от 4 кена Stella Artois (част 6) от магазин на търговска верига „Фантастико“. При плащане на касата ще получи една промо карта при покупка на 2 единични продукта Stella Artois или две промо карти при покупка на 1 мултипак Stella Artois. При отваряне на промо картата, участникът вижда дали печели веднага бокал Stella Artois, указан със символ, или пък получава код.

Ако спечели бокал, участникът следва да получи спечелената награда веднага на касата на обекта, както и да предаде печелившата промо карта на касиера срещу наградата си.

Ако получи код, участникът следва да го регистрира на www.mystellaartois.bg/promo/, като попълни телефонния си номер. (уникален идентификатор на участника)

С 8 регистрирани кода той участва за тегленето за голямата награда Уикенд за двама в Париж и вечеря на Айфеловата кула. Участниците могат да регистрират неограничен брой кодове. Всеки 8 регистрирани кода към един и същ телефонен номер се равняват на 1 (едно) легитимно участие във финалното теглене на голямата награда.

Наградата бокал Stella Artois се получава веднага на място в магазин Фантастико след закупуване на продукти Stella Artois, както е описано в т. 8.1, и представяне на печеливша промо карта.

Наградата Уикенд за двама в Париж и вечеря на Айфеловата кула ще бъде изтеглена на 1 март, 2023 г., на случаен принцип, автоматично, с помощта на компютърен алгоритъм. Ще бъдат изтеглени 1 печеливш и 3 резерви.

Спечелилият голямата награда Уикенд за двама в Париж и вечеря на Айфеловата кула ще бъде публикуван на www.mystellaartois.bg/promo/, както и ще бъде лично уведомен на телефона, който е попълнил/а при регистрацията на кодовете си.

Спечелилият голямата награда ще бъде обявен на https://mystellaartois.bg/promo/winners/ с последни 4 цифри на участващия телефонен номер и последни 4 символа на печелившите 8 кода.

Участниците трябва да пазят като доказателство и да съхраняват промо картите с кодове, а при получаване на спечелена награда доброволно да ги предадат на Организатора.

Участник може да регистрира неограничен брой различни кодове за периода на промоцията, като с това увеличава шансовете си за спечелване на наградата.

Наградите се предоставят само и единствено на участници, имащи право на участие в Промоцията и представили съответните печеливши промо карти или промо карти с кодове. Не се приемат други форми на доказателство за покупка, например снимки на промо картите, продуктите (бутилки или кенове) или други. При невъзможност от страна на спечелилия участник да предостави изискуемите промо карти с печелившите кодове, участникът няма право да получи наградата и тя не му се връчва.

Организаторът не носи отговорност за непредоставяне на голямата награда Уикенд за двама в Париж и вечеря на Айфеловата кула, в случай че:

-Участникът не бъде открит на предоставения от него телефон за контакт, както и в случай че е предоставил неактивен или некоректен телефон за контакт или не е предоставил телефон за контакт. При невъзможност участникът да бъде открит по телефона в рамките на 2 дни, след като бъде изтеглен, голямата награда се предоставя на следващия резервно изтеглен участник.

-Участникът има невъзможност да пътува на конкретните дати.

-Участникът има забрана да напуска страната, както и във всички други случаи на невъзможност по причина, изцяло от страна на печелившия участник.

- Форсмажорни обстоятелства от всякакъв вид, като отмяна на полет/и, лоши метеорологични условия, пандемични мерки и т.н. При форсмажорни обстоятелства, извън компетенцията и възможностите на Организатора, при които Организаторът е в невъзможност да предостави пътуването, престоя и вечерята на описаните по-горе дати, на спечелилия участник следва да се предостави опция за нови дати за осъществяване на пътуването.

За да се възползва от спечелената награда, участникът следва да изпрати в срок до 5 дни след телефонното уведомление писмено потвърждение до имейл адреса на Stella Artois: stellaartois.bulgaria@gmail.com, че ще се възползва от спечелената награда, както и:

    трите си имена, ЕГН и номер на документ за самоличност, с който ще пътува,
    трите имена, ЕГН и номер на документ за самоличност на придружаващия го в пътуването пълнолетен близък,
    писмено потвърждение, че пази и разполага с 8-те печеливши промо карти.

Допълнително, спечелилият следва да предостави промо картите с осемте печеливши кода на Организатора в момента на връчване на наградата.

Спечелилият участник удостоверява, че е навършил/а 18 години – лица, ненавършили 18 години нямат право да участват, съответно спечелилият участник следва да удостовери самоличността си, за да може да получи наградата и съответно Организаторът правилно да отрази предоставянето на наградата за данъчни и счетоводни цели. Лицето, което е избрано от спечелилия участник да го придружи за пътуването до Париж, също следва да е пълнолетно към датата на пътуването.

Краен срок - 28 февруари 2023

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара