Спечелете кошница с продукти Крина, престилка и карти-рецептурник

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

13.02 - Десислава Владимирова
14.02 - Добрина Петрова
15.02 - Ваня Илчева
16.02 - Андрей Георгиев
17.02 - Калина Димова
Голяма награда: Емилия Желева
20.02 - Виолета Любенова
21.02 - Изабела Ценова
22.02 - Детелина Марчева
23.02 - Петър Данаилов
24.02 - Станимир Краевски
Голяма награда: Ваня Иванова

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

От 13 до 24 февруари KRINA и БГ Радио ви дават възможност да спечелите всеки делничен ден страхотни награди: карти-рецептурник със Силвена Роу и по една голяма награда седмично - кошница с продукти на Крина, престилка и карти-рецептурник. Регистрирайте се и отговорете правилно на дневния въпрос, а всеки ден теглим името на един от вас дал правилен отговор на въпроса.

Понеделник е ден за промени и ето защо БГ Радио и Ипократис всеки понеделник са със слушателите, за да могат те да започнат промяната, която да ги приближи до мечтаната форма и здравословен начин на живот. В рубриката „От понеделник с Ипократис“ на 13 и 20 февруари Ипо ще разказва за здравословните ползи от бобовите храни.

Белен боб Krina е с внимателно премахната люспа, нежен е към стомаха и се приготвя лесно - сварява за около 30-35 минути без предварително накисване. Подходящ е за класически рецепти, за пълнени чушки и пюрета.

Крина ще ви поведе умело към дебрите на кулинарното изкуство, за да вкусите насладата от добрата храна, да усетите най-тънките ѝ аромати и да я споделите с любимите си хора. Рецептите са създадени или одобрени от майстори на кулинарното изкуство, а вкусът с Крина е винаги перфектен.

Краен срок - 24 февруари 2023

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара