Спечелете 3 броя лимитирани гривни UNOde50

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

PureLove
Hoffe
FireWithin666

Как се участва:

Чрез коментар във форум.

Пълни правила:

UNOde50 е испанска марка за изцяло ръчно изработени дамски и мъжки бижута и часовници, които се отличават с артистичен дизайн и нестандартни форми. Дизайнерът Хосе Азулай и майсторите бижутери в UNOde50 винаги са се водили от една основна цел: чрез техните ювелирни шедьоври феновете им по цял свят да изразяват себе си и силния си характер по възможно най-смелия и неподправен начин. Затова брандът използва само вискокачествени материали за изработката на всеки модел – естествена телешка кожа от Испания и Италия, кристали Swarovski, мурано стъкло, естествени перли от мида Сен Жак.

Тази концепция е заложена и в името на марката – първоначалната идея на създателите ѝ била да изработват само по 50 броя от всеки свой модел, но бързото разрастване на UNOde50 прави това невъзможно.

Основан през 1996 г. в Мадрид, днес брандът разполага с над 130 магазина в 70 държави по света. Сред градовете, в които ще откриете бутици на UNOde50 са Амстердам, Барселона, Берлин, Мадрид, Маями, Мексико, Токио, Париж, Рим и др. У нас UNOde50 разполага с бутик в Paradise Center, но можем да открием артистичните им модели и в обектите на SiLVER COURT, които са сертифициран партньор на марката за територията на България. Онлайн бижута и часовници UNOde50 могат да се поръчват в сайта на SiLVER COURT.

Спечелете гривна от UNOde50!

Споделете ни какви бижута харесвате и по какви критерии ги избирате? Предпочитате да носите злато или сребро?

На 20 февруари трима късметлии ще спечелят лимитирана гривна UNOde50.

Краен срок - 20 февруари 2023

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара