Спечелете смартфон Huawei Мате 50 Pro

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Кристиян Петров

Как се участва:

Чрез качване на снимка във фейсбук и/или инстаграм.

Пълни правила:

⚡ ФОТОКОНКУРС ⚡ Включи се до края на февруари и можеш да спечелиш новия 📸 HUAWEI Mate 50 Pro в 3 лесни стъпки.

❤️ 1. Снимай любимите си неща или същества в месеца на любовта с твоя #Huawei телефон.
❤️ 2. Сподели публично снимката във Facebook или Instagram с хаштаг #SpreadTheLoveForMate50Pro, за да разглеждаме всички участия.
❤️ 3. Сподели снимката на Story във Facebook и/или Instagram (не е задължително условие), но ще се радваме да привлечете вниманието ни.

Броят на участията е неограничен, но победителят ще бъде избран от жури по следните критерии на заснемане – оригинална идея, въздействащо визуално послание и качество на заснемане. Нека заедно споделим любовта към мобилната фотография, а най-талантливият участник ще се наслади на телефона с първата в света 10-степенна адаптивна механична бленда и 50MP Ultra Aperture XMAGE камера. 

Организаторът си запазва правото да изключи участник, който нарушава настоящите Условия за участие, манипулира Конкурса или прави неверни изявления или изявления, които нарушават приложимото законодателство или нарушават правата на трети лица. В случай на изключване, всякакви евентуално получени от изключения участник награди, подлежат на анулиране.

Победителят в Конкурса е един и същият ще получи награда - 1 брой смартфон Huawei Мате 50 Pro във версия с оранжев кожен гръб.

Победителят в Конкурса ще бъде ще бъде избран и оценен от жури и обявен на 10 март 2023 год. на следната страница: https://www.facebook.com/HuaweimobileBG/

Победителят ще бъде публично уведомен и в коментар под поста на Конкурса, както и ще получи лично съобщение във Facebook или Instagram от страна на Организатора.

Победителят следва да отговори на организатора в рамките на 7 дни след получаване на съобщението, предоставяйки следната лична информация – три имена, телефон за връзка и адрес за получаване на наградите. Свързването с Организатора и предоставянето на необходимата информация, посочена по-горе и в рамките на посочения срок, са необходимо условие за получаването на наградата.

Победителят дават съгласието си за разкриване на потребителските си имена в социалните медии за обявяването им, както и в пресинформация до медиите. Ако победителят не даде съгласието си, се счита, че същият доброволно са е отказал от получаване на Наградата.

В случай, че Победителят не потърсят или приемат своята награда в 7-дневен срок от изпращането й на посочения адрес, същият губи право да получи награда и Организаторът определя и изпраща наградата на следващия по ред класиран участник.

Организаторът ще изпрати наградата на печелившия до 4 календарни седмици след получаване на адрес и телефон за връзка.

Huawei носи отговорност за всички данъци и такси, възникнали във връзка и по повод получаване на наградата.

Краен срок - 28 февруари 2023

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара