Спечелете романтичен пакет за двама в Grand Hotel Millennium Sofia

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!


Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Включете се в страхотното състезание за клиенти, регистрирани в лоялната програма на H&M  по повод празника на любовта!

Попълнете нужните данни и заявете своето участие още сега. Спечелете романтичен пакет за двама в Grand Hotel Millennium Sofia или един от три комплекта с луксозни възглавници за двама oт matraci.bg!

За да се включат в играта, участниците трябва да се регистрират като въведат валиден имейл адрес, име, фамилия, адрес, телефон за връзка, рожденна дата и номер на клиентска H&M карта. След приключване на процеса по регистриране, от всички участници чрез специализиран софтуер, осигуряващ равен шанс на всички участници, на случаен принцип ще бъдат изтеглени и обявени четирима (4) участника в присъствието на нотариус, които ще получат награди. Печелившите участници ще бъде оповестени на страницата на играта на 10.02.2023 г. 

За участие в играта не се изисква извършване на покупка.

Играта е отворена за участие за всички физически лица над 18 години с местоживеене на територията на Република България, регистрирани в лоялната програма а H&M, с изключение на служителите на H&M, рекламните агенции и други доставчици на услуги, свързани с Играта, както и членове на семействата на всички посочени по-горе лица (деца, родители и съпрузи).

За валидна се счита всяка регистрация на https://social.hm.com/bg_BG/valentines-day-contest, при която са попълнени коректно всички полета и която отговаря на всички изисквания, посочени в Раздел 4 и Раздел 5. Участниците следва да са запознати с Официалните правила на играта и Политиката за поверителност на H&M. Съгласието за получаване на маркетингова информация от H&M не е изрично условие за участие в играта. Всички регистрации, направени след определения краен срок на Играта, или регистрации, в които липсват или са непълни някои от данните съгласно тези Официални Правила, които участникът следва да представи за участие в Играта, се считат за невалидни. Невалидни се считат и регистрации на лица под 18 години.

Организаторът си запазва правото да не взема предвид и да дисквалифицира регистрации, които счита за некоректни и/или непълни в съответствие с Правилата.

Наградата в Играта „Отпразнувай любовта с H&M“:

·         Романтичен пакет за двама в Grand Hotel Millennium Sofia, включващ:
-          Настаняване в Premium стая с гледка към града и парка
-          Вечеря за двама в Mediterra Restaurant & Wine Bar с 3-степенно меню и бутилка вино
-          Богата закуска, сервирана в стаята
-          Ранно настаняване и късно напускане
-          Безплатен достъп в рамките на три часа до Millennium Spa & Wellness Centre
-          Пакета е валиден за използване в периода 13-26.02.2023 г.
-          Изисква се предварително направена резервация в хотела от страна на победителя
·         Три комплекта с луксозни възглавници Sleep Well за двама, предоставени от Мatraci.bg

Получаването на наградата може да бъде организирано в периода 11-15.02.2023 г. Представител на H&M България ще се свърже с избраните печеливши за изясняване на необходимите детайли:

    Потвърждаване на желание за получаване на наградата от срана на изтегления победител
    Данни за контакт при доставка на наградата

Връщане, замяна или изплащане на паричния еквивалент на наградата не е възможно. H&M не покрива пътно траспортните разходи на участника, спечелил наградата „Романтичен пакет за двама“. При невъзможност избраните участници да се възползват от наградата, те са задължени да изпратят писмен отказ на H&M и нямат право да предявяват каквито и да било претенции към наградата. H&M има право своевременно да обяви нови печеливши участници от избраните резерви.

В Играта на случаен принцип ще  бъде изтеглен четирима (4) победителя измежду всички регистрирали се. Те ще получат като награда: 1 бр. Романтичен пакет за двама в Grand Hotel Millennium Sofia и 3 бр. комплекта с луксозни възглавници Sleep Well за двама, предоставени от Мatraci.bg.

Победитeлите ще получат своята награда след координация с представител от централния офис на H&M в София в описания в точка 6 срок и след установяване на контакт с печелившите. Печелившите участници ще трябва да удостоверят самоличността си за получаване на наградата.

Ако не може да бъде осъществен контакт с участник, определен за победител, в срок от три дни от обявяването му на сайта и предоставените данни за контакт са невалидни, участникът губи право да получи наградата си и Организаторът не носи отговорност за предоставянето й. При невъзможност или нежелание избраният победител да се възползва от наградата, той има право на писмен отказ и следователно H&M може да избере друг победител от селектираните резерви.

Краен срок - 9 февруари 2023

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара