Спечелете три броя 4-дневни екскурзии до Лондон за двама

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 4 февруари 2023

Как се участва:

Чрез качване на снимка във фейсбук и/или инстаграм.

Пълни правила:

Отиди до Лондон с метрото и Mastercard®


Най-бързият и удобен транспорт – метрото, и най-бързият и удобен начин да платиш – Мastercard, те канят на екскурзия до първото метро в света.

Вече повече от година твоята Mastercard ти дава възможността да пътуваш навсякъде със Софийското метро. Сега стигаш още по-далеч – до мястото, на което през 1870 е основан железопътния тунел Тауър под река Темза, считан за първата метролиния в света. Това място е Лондон.


Спечели 4-дневна екскурзия до Лондон за двама с включени самолетни билети и престой в 5-звезден хотел в няколко лесни стъпки:


Открий кралския гвардеец, който те чака във фоайето на спирка „СУ Св. Климент Охридски" на Софийското метро


Снимай се с него пред фотостената на Mastercard


Качи снимката с хаштаг #SofiaLondonMC във Facebook или Instagram, като се увериш, че постът е публичен 


Промоцията започва на 9 януари и продължава да 4 февруари. Победителят ще бъде изтеглен в томбола на 06.03.2023.

Агенцията, в качеството си на администратор на наградите и Организатор, се свързва с победителя, относно условията за получаване на наградите като изпраща съобщение на профила на Участника в социалната мрежа, в която е публикувал снимка, съгласно настоящите Общи условия. Съобщението се изпраща от профила на Mastercard в съответната социална мрежа.  

Наградата в Промоционалната кампания се предоставя от Mastercard.

Наградите в Промоционалната кампания са:

3 (три) броя ваучери за 4-дневни екскурзии до Лондон.

Печелившите участници за наградите ще бъдат изтеглени след приключване на Кампанията чрез специализиран софтуер пред нотариус. За избягване на съмнение, датата на тегленето на наградите ще бъде не по-късно от 06.03.2023 г. При тегленето на наградите ще бъдат изтеглени 6 резервни участници.

В срок до 10 (десет) работни дни след тегленето имената на печелившите се публикуват на интернет страницата на Mastercard www.mastercard.bg/sofia. Организаторът няма ангажимент да публикува резервните изтеглени участници.

В срок до 5 (пет) работни дни, считано от публикуването на печелившите участници по реда на чл.7.3., Агенцията се свързва с печелившите участници по реда на чл. 6.4. от настоящите Общи условия.

Печелившите следва да потвърдят, като изпратят съобщение до Агенцията в отговор на уведомителното съобщение, получаването на наградата си в срок до 10 (десет) календарни дни след получаване на известието.

Получаването на наградите се уточнява допълнително с Агенцията в срок до 10 (десет) календарни дни след потвърждение от страна на победителя.

Печелившият участник следва да попълни и подпише декларация за получаване на наградата, като представи своите три имена, ЕГН, постоянен адрес по лична карта, имейл и телефон за връзка.

Ако печелившият не бъде открит от Агенцията, откаже да получи наградата, не потвърди, че желае да я получи в срок до 10 календарни дни след уведомяването за спечелената награда, не окаже необходимото съдействие по смисъла на настоящите Общи условия във връзка с придобиване на наградата, вкл. по чл. 7.7,  участникът губи правото да получи наградата. В посочените случаи наградата се предоставя на резервен участник, съгласно реда на тяхното изтегляне, който ще бъде уведомен съгласно описаното по-горе.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара