Спечелете 10 детски халата за баня от Бочко

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

1. Nataliya Asenova
2. Vali Tarapanova - Ruseva
3. Бианка Любенова
4. Maya Arshinkova
5. Evdokia Moysova
6. Ralitsa Enikova
7. Vesela Georgieva
8. Ралица Тенева
9. Петя Костова
10. Радостина Данаилова

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Времето за чипкане трябва преди всичко да ни е забавно. 

Включи се в играта за меко халатче и шампоанче за твоя дребосък като споделиш в коментар безценен съвет за къпането, който можеш да дадеш на останалите мами. 💚 

Участвай в играта до 23.01., а на 24.01. на случаен принцип ще изтеглим 10 победителя. Харесай страницата ни, за да разбереш дали си един от тях. 

Във всяка Игра, Участник има право да се регистрира само веднъж, за да участва за награди. В  случай, че Участник направи опит да манипулира по какъвто и да е начин компютърната система на  Играта, Организаторите имат правото да го отстранят от участие.

Пълният списък с печелившите се обявява на страничката на Бочко  
www.facebook.com/pg/bochko.bg до 48 часа след приключване на Играта. Списъкът съдържа имена на  участниците, съответстващи на профилните данни във Фейсбук.  

Наградата се получава по куриер за сметка на Възложителя чрез посочения от печелившия  Участник, телефон за контакт и адрес за доставка. Печелившият Участник следва да осигури и уговори  удобен ден и час за доставка на наградата. Във всички случаи доставката следва да бъде направена от  09:00 до 17:00 часа в рамките на 3 работни дни, считано от уговарянето на удобен ден и час за  доставка между куриерската фирма и печелившия Участник, само на територията на Република  България. 

Краен срок - 23 януари 2023

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара