Спечелете подаръчен пакет с продукти на Истински мед

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 12 февруари 2023

Как се участва:

Чрез изпращане на рецепта.

Пълни правила:

Готвим за здраве - Сподели ни своя рецепта и спечели сладки награди!

Медът – сладък и здравословен, е незаменим помощник в кухнята на всеки хоби или професионален шеф-готвач. Но защо да изберем мед като подсладител? Това „течно злато“ превъзхожда всеки друг подсладител с невероятния си аромат, текстура и най-вече полезните съставки, които съдържа в себе си. Само в една лъжичка Истински мед има над 20 полезни антиоксиданти, ензими, минерали и витамини.

Развихри се в кухнята

Предизвикай се и събуди кулинаря в себе си, като ни представиш авторска (или интерпретация на твоя любима) рецепта с мед.

Покажи креативност

Нека заедно докажем, че медът има множество приложения в нашето ежедневно меню или диета! Сподели здравославна.. интересна.. сладка.. а защо не и солена рецепта с МЕД и впечатли всички, като ги вдъхновиш да гласуват за ТВОЯТА рецепта!

Спечели сладки награди

Трите рецепти с най-много събрани гласове и четвърта, която най-много впечатли журито, ще спечелят специално подбрани продукти от Истински мед и публикуване на рецептата в нашите социални мрежи и уебсайт.

Как се осъществява гласуването?
🍯 Всеки потребител има право да гласува по веднъж за всяка публикувана рецепта.
🍯 Гласуването за всички рецепти ще бъде активно до 12 февруари 2023 г.
🍯 Всички изпратени и одобрени рецепти от екипа на Истински мед са достъпни в секция “Рецепти”.

Трите рецепти с най-много гласове ще спечелят сладки награди от Истински мед и публикуване на рецептите в нашите социалните мрежи. Печелившите участници ще бъдат обявени тук на 13.02.2023 г.

Екипът на Истински мед и Мария Жекова ще изберат най-креативната рецепта, която ще спечели награда от Истински мед. Печелившият участник ще бъде обявен тук на 15.02.2023 г.

Четиримата печеливши участници ще получат по един подаръчен пакет, който включва: 🍯 1 бр Истински мед, 1 бр Имуно-о-мед, 1 бр Крем-о-мед, 1 бр Шоко-о-мед и 1 бр пчелен прашец.

Всички Печеливши се публикуват на страницата на Играта https://istinskimed.bg/kazhi-da-na-meda-yes-honey, като се използват имената им (име и фамилия) за индивидуализиране и имената на съответната им публикувана рецепта, като Печелившите за трите рецепти, получили най-много гласове в Периода на Играта, се публикуват на 13.02.2023 г. до 18:00 часа, а Печелившият за най-креативната рецепта се публикува на 15.02.2023 г. до 18:00 часа.

Организаторът се свързва с всеки от Печелившите посредством предоставения по т. 3.1. e-mail в срок до 3 (три) работни дни, считано от публикуването на Печелившите съгласно т. 9.1. Организаторът изпраща електронно съобщение на всеки от Печелившите с цел уточняване на данните, необходими за предоставяне на Наградата.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара