Спечелете книги и козметични комплекти в коледния конкурс на Розали

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 6 януари 2023

Как се участва:

Чрез качване на снимка и рецепта в сайта на играта.

Пълни правила:

Конкурс: „Вкусна изненада за празника“

Домашно приготвеното ястие е синоним на уют, семейна атмосфера и топлина вкъщи. Ароматите на прясно изпечена питка, вкусно приготвено ястиe, сладкиши с канела и ванилия подсъзнателно разпалват апетита.

В нашия конкурс „Вкусна изненада за празника“ очакваме вашите рецепти и снимки на най-необикновените и ефектни на вид ястия, с които сте изненадали любимите хора за празниците.

НАГРАДИ: Козметични комплекти от dm

🎈 5 БРОЯ: Козметичен Balea You’re so CHAIming
Комплектът включва: Душ гел, 200ml + Лосион за тяло, 200ml + Крем за ръце, 100 ml

🎈 3 БРОЯ: Козметичен комплект alverde MEN

Комплектът включва: Душ гел Frischer Duft, 100 ml + Душ гел Holziger Duft, 100 ml + Душ гел Wuerziger Duft, 100 ml

🎈 27 броя КНИГИ от CББ Медия, ИБИС, ЕРА, Еднорог, ИнфоДар и Софтпрес
(Опасна целувка от Джаки Колинс; Удоволствието на принца от Сабрина Джефрис; Всички твои целувки от Джулия Куин; Съпруга по поръчка от Хелън Хоан ; Островът на пеперудите от Лекси Блейк; Тайната подправка на любовта от Попи Андерсън; Пътешественикът, който откри pura vida от Джанлука Гото ; Споменът за него от Колийн Хувър; Швейцария – сърцето на Европа от Дикън Бюс; Елизабет, кралицата от Сали Бидъл Смит; Мандариново небе от Холи Мартин; Изобретяването на звука Чък Паланюк; Огледалото и светлината от Хилари Мантел; Империя от злато от С. А. Чакраборти ; Седмицата на Триокия от Борис Акунин; Трупът в библиотеката от Агата Кристи; Мъртва партида от Мери Кели; Убийство в Ендърли Хол от Хелена Диксън; Ребусът на имената от И. К. Р. Лорак; Вечен град от Богдан Русев; Дяволът и тъмната вода от Стюарт Търтън; Ние сме БЕЛИНГКАТ от Елиът Хигинс ; Тези лъжливи клетви от Лекси Райън; Престъплението на Дядо Коледа от Дориъл Хей; Не заспивай от Мегън Голдин; Изкуството да творим: ИДЕИ ЗА КОЛЕДА; Изкуството да творим: ИДЕИ ЗА ДЕТСКАТА СТАЯ И ПАРТИ.)

УСЛОВИЯ НА КОНКУРСА:

В конкурса "Вкусна изненада за празника" могат да участват всички потребители на Rozali.com.

От 01.12.2022 г. до 06.01.2023 г. (включително) може да изпратите вашите рецепти, придружени със снимки във формата по-долу.
КОЛЕДА 2022

В конкурса ще участват само публикуваните снимки и рецепти в раздел "Коледен конкурс 2022" 01.12.2022 г. до 06.01.2023 г. (включително).

Всеки потребител може да участва с повече от една авторска публикация и неограничен брой снимки.

!!!Не се допускат рецепти и снимки, които са участвали вече в минали конкурси в Розали.

Rozali.com си запазва правото при непотърсена награда в рамките на 7 работни дни да изтегли нов участник.

Участниците нямат право да претендират за изплащане на левовата равностойност или равностойността в каквато и да е друга парична единица на наградите.

Rozali.com си запазва правото да променя или допълва официалните правила, както и да преустанови провеждането на играта по всяко време. При възникнали спорове крайните решения се взимат от Организатора.

На 10 януари 2023 г. ще бъдат публикувани имената на победителите, които ще бъдат избрани на случаен принцип сред всички участници в конкурса.

Очакваме вашите кулинарни изненади придружени със снимка. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара