Спечелете кошница с продукти Солей и още интересни изненади

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 23 декември 2022

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Като марка Ядки Солей съществува от повече 30 г. на пазара. Продуктовата гама на Ядки Солей включва бял, шарен и черен слънчоглед, печени фъстъци, парти ядки, бадеми, кашу, шам фъстък, тиквени семки, лешници и други.  Ние, от екипа на Солей, винаги сме се старали да предлагаме най-високо качество и да галим  вашите сетива. Като фирма с дългогодишен опит сме успели да подберем най-добрите продукти за Вас, които освен че са вкусни, са и от полза за вашето здраве.

Скоро започнахме поредица за ползите от нашите продукти за Вашето здраве. Идеята се породи от многобройните постове в интернет, свързани със здравословната храна и колко е важна тя за пълноценния начин на живот. Предлагайки широка гама от продукти, които влияят положително на здравето, решихме да качваме повече публикации именно за тези продукти с цел подтикване на нашите скъпи клиенти към по-здравословен начин на живот. Тялото е храм и трябва да го пазим чисто.

Именно за това, екипът на Солей е подготвил няколко празнични предложения, които ще запълнят вашата коледна трапеза с полезни и в същото време вкусни наши продукти.

Включи се в играта на Радио ENERGY и Ядки Солей и може да спечелиш страхотна награда. Регистрирай се с верен отговор на въпроса и в петък ще изтеглим печелившите.

Помощ за отговорите може да намериш във Фейсбук страницата на Ядки Солей или в Instagram.

НАГРАДИ:

    Първа награда: Кошница с пълната ни гама от слънчогледови семки – бели, черни и шарени, в допълнение с няколко продукта, които със сигурност ще повлияят добре на вашия тонус – печени бадеми, кашу и шамфъстък + още интересни награди

    Втора награда: Лимитирана тениска с логото на СОЛЕЙ + цялата ни гама от слънчогледови семки – черни, шарени и бели + още интересни изненади.

    Трета награда: 4 пакета ядки ЕКСТРА МИКС + пълната ни гама от слънчогледови семки – черни, бели и шарени + още интересни изненади.

    Четвърта награда: 4 пакета ядки ЕКСТРА МИКС + комплект флашка и химикал +  още интересни награди

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара