Спечелете чисто нов PlayStation 5

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 29 ноември 2022

Как се участва:

Чрез коментар в инстаграм.

Пълни правила:

🎁GIVEAWAY🎁 Със Sofia Ring Mall сме ви приготвили предколеден giveaway, с който ще подарим чисто нов PlayStation 5 на един късметлия. Ето как да участваш:

👉Последвай профила на @sofia_ring_mall

👉Отбележи приятел, с когото искаш да играеш.

Всеки Участник се включва само един път в тегленията и може да спечели само една награда, независимо колко коментара е публикувал.

    Награда: 1 брой PlayStation 5.

Тегленето на победителя ще се извършва със специализиран софтуер на случаен принцип в присъствието на нотариус до 48 часа след приключването на Играта.

Обявяването на победителя ще става с коментар от страна на Организатора под поста Игра в Instagram до 48 часа след приключването на Играта и/или чрез story в Instagram профила на организатора. В този пост ще се посочи потребителското име на победителя и наградата, която печели.

След определяне на печеливш Участник се изтеглят още 2 (двама) резервни печеливши Участници. Резервните печеливши Участници може да заместят предходните изтеглени, при условие че същите не могат да бъдат открити и/или не могат да получат наградата в срока по т. 7.1. от тези Правила.

След изтегляне на печелившите Участници се извършва проверка дали отговарят на поставените в настоящите Правила условия. В случай че даден печеливш Участник не отговаря на условията за получаване на награда, за печеливш се счита следващият поред резервен печеливш Участник, който отговаря на условията.

В срок до 3 (три) работни дни след датата на определяне на печелившия Участник по реда на предходната т. 6 същият ще бъде информиран за спечелената награда и начина на получаването чрез лично съобщение в Instagram. Името на победителя ще бъде обявено с коментар от страна на Организатора под поста за съответната Игра и story („История“) в профила на Павел Колев  @pavelkolevofficial в Instagram в рамките на 24 часа след приключването ѝ.

Печелившият Участник трябва да представи всички данни (три имена, телефон, адрес за доставка на наградата и навършени години), които са необходими за получаването на наградата. Тези данни ще бъдат използвани единствено за предоставянето на тази конкретна награда. В случай, че печелившия Участник е няма навършени 18 години, то тогава наградата трябва да бъде взета от техен настойник, който трябва да представи (три имена, телефон, адрес за доставка на наградата и навършени години).

В случай че съответният печеливш Участник не отговори на съобщението, като изпрати необходимите данни до 3 (три) работни дни след обявяване на победителите или откаже да получи наградата, за победител се счита първия резервният печеливш Участник, на който се изпраща съобщение по реда на тази точка. В случай че и той не отговори в срок до 1 (един) ден от изпращане на съобщението или откаже да получи наградата, се свързваме с втория резервен печеливш Участник. В случай че и той не отговори в срок до 1 (един) ден от изпращане на съобщението или откаже да получи наградата, същата остава неразпределена и ново теглене за нея не се организира.

Наградата може да бъде получена в срок до 14 (четиринадесет) работни дни от датата на тегленето.

При получаване на Награда всеки печеливш Участник следва да се идентифицира с представяне на следните документи: лична карта или лична карта и нотариално заверено пълномощно, в случай че наградата се получава от пълномощник на Участника.

При получаване на наградата всеки печеливш Участник подписва приемо-предавателен протокол с Организатора.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара