Спечелете телевизор LG 60UM7100PLB и почивка в Гранд хотел Банско

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

ivovt98
Veselin_Yolov

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта и даване на прогнози.

Пълни правила:

Прогнози могат да дават само регистрираните посетители на уебсайта Gol.bg. Ако вече имате регистрация в сайта, може да участвате в играта с потребителския си профил. В случай, че все още не сте регистриран потребител е необходимо да си направите регистрация тук.

За всеки мач може да давате прогноза с точен резултат. При познат знак (1, х, 2 – едно, хикс, две) печелите 3 точки. При познат точен резултат печелите 7 (седем) точки. Прогнози могат да се правят и редактират до започването на конкретния мач. След това прогнозите се затварят.

За краен резултат на мача се взима този от редовното време.

Вие можете да давате прогнози за всички мачове от Световното първенство, както и да променяте неограничен брой пъти всяка от тях до започване на конкретния мач.

При преждевременно прекратяване на играта поради непредвидени обстоятелства организаторите на играта не дължат никакво обезщетение на участниците в нея.

Участието на един потребител с два или повече профила не е позволено!

След изиграване на всички мачове, включени в класирането, ако победителят/победителите в съответното класиране, има/т равен сбор точки с един или повече други играчи, печелившият ще бъде определен чрез томбола. Тегленето на печелившият ще се извърши в присъствието на тричленно жури от Инвестор.БГ АД .

Класирането в играта  се извършва според спечелените от прогнозите точки. Всеки регистриран играч участва в генералното класиране.

Първият победител е този, който е събрал най-много точки за целия период на играта . Той ще спечели Телевизор LG, Модел: 60UM7100PLB, 60'' (152 cm).

След изиграване на всички мачове, включени в класирането, ако първият/първите в съответното класиране, има/т равен сбор точки с един или повече други играчи печелившият за първата награда ще бъде определен чрез томбола. Процедурата може да бъде повтаряна, толкова пъти, колкото е нужно, за да бъде осъществен контакт с печеливш участник и връчване на наградата.

Вторият победител ще бъде изтеглен на случаен принцип от всички, които са дали своите прогнози най-малко на 30 мача от Световното първенство. Печелившият за втората награда ще бъде определен чрез томбола.

Тегленето на печелившите ще се извърши в присъствието на тричленно жури от Инвестор.БГ АД.

Победителите ще бъдат обявени на 19 декември 2022 година ( след края на Световното първенство).

Първата награда на играта „Прогнозирай резултатите - Световно първенство по футбол 2022“ е телевизор, Производител: LG, Модел: 60UM7100PLB, 60'' (152 cm).

Втората награда на играта „Прогнозирай резултатите - Световно първенство по футбол 2022“ е почивка в Банско, която включва две нощувки със закуски и вечери за двама в Гранд хотел Банско.

Организаторът на играта ще се свърже с печелившия участник по имейл, с който се е регистрирал в Gol.bg, в срок до 5 (пет) дни, считано от 19.12.2022 г. При невъзможност за установяване на контакт с печелившият в рамките на 5 работни дни след официалното му обявяване на сайта, или ако той не потърси наградата си, след като е получил e-mail, Gol.bg си запазва правото да награди следващия участник с най-много точки в генералното класиране/ или чрез томбола.

Печелившия участник ще трябва да подпише обратна разписка и/или товарителница, с оглед доказване на обстоятелството, че е получил наградата. Възможно е куриерът да поиска документ за удостоверяване самоличността на печелившия. При отказ от страна на печелившия да потвърди самоличността си и/или да разпише обратната разписка/товарителницата, както и ако същият не потърси наградата си в срок от 5 (пет) дни, то той губи правото си върху наградата, а същата не се предоставя.

Получаването на наградата от печеливш участник се извършва чрез изпращането й на посочен от него адрес на територията на Република България, чрез куриерска фирма „Интерлогистика“ за сметка на „Инвестрор.БГ” АД. 

Краен срок - 18 декември 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара