Спечелете часовник Apple Watch и 5 чифта слушалки Air Pods Pro

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

@hristo4281
@irena1486
@iskragradinarova
@desdjikov
@hadjikiriakova
@dimipehlivanska

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Oral-B за поне 9.99 лв. от магазини dm и коментар в инстаграм.

Пълни правила:

Тези празници усмивката ти ще блести по-ярко дори от Коледните светлини! 🎄🌟
Любимите си продукти Oral-B от ДМ купи и с лекота страхотни награди спечели! 🎁

Как да се включиш в играта?
✨купи продукти Орал-Б от ДМ (вкл. и от онлайн магазина им) за мин. 9.99лв с ДДС
✨ попълни номера на касовата бележка в коментар под поста

и участвай за

🎁 1x Apple Watch
🎁 5x AirPods

Играта се организира и провежда на територията на Република България във всички търговски
обекти и онлайн магазина на „дм България“ ЕООД.

В Играта участват всички продукти с марка Oral-B (без значение от размер или разфасовка), дистрибутирани от „Проктър и Гембъл България” ЕООД и предлагани в търговските обекти и онлайн магазина на „дм България“, наричани по-долу „Продукти“. Върху участващите в Играта продукти няма изрично обособено обозначение, че участват в Играта. За избягване на всякакво съмнение, участниците в Играта се считат уведомени, че в Играта не участват други продукти освен горепосочените.

Механизъм на играта: Купи продукти с марка Oral-B на минимална обща стойност 9,99 лв. с ДДС от магазините на „дм България“ в периода 24.11.- 26.12.2022 г. и запази касовата бележка/електронния касов бон. Последвай страницата на Oral-B Bulgaria в Instagram, тагни приятел и напиши номера на касовата бележка/електронния касов бон в PDF формат в коментар под поста, анонсиращ Играта, и участвай за 1 от 6 награди

Участието в Играта е обвързано със закупуване на един или повече от горепосочените Продукти. Покупката следва да е направена през периода на Играта - това се установява от датата на касовата бележка/електронния касов бон. В случай че касовата бележка/електронния касов бон е с дата, предхождаща началото на играта, участието с нея ще е невалидно и няма да отговаря на настоящите Правила. 

Участниците трябва да пазят касовата бележка/електронния касов бон без повреди по нея, за да удостоверят покупката в случай на спечелване. В случай че участник спечели, той трябва да изпрати снимка от касовата бележка или електронния касов бон в PDF формат на и-мейл на Организатора за проверка, както и да покаже оригинала на същата на куриера при доставка на наградата. Оригинала на касовата бележка остава при участника.

Снимката от касовата бележка следва да отговаря на следните критерии:
• Снимката трябва да е във формат .jpg или .png;
• Снимката не трябва да бъде архивирана (.zip или .rar формат);
• Снимката не трябва да е размазана или с лошо качество, което да попречи на валидирането й.
• Доказателството за покупка трябва да е снимано или сканирано в оригинал и да показва еднозначно, че е за покупка на участващите в Играта продукти.
• На снимката трябва ясно да се виждат обектът на „дм България“, от който e закупен продуктът, датата и стойността на покупката, номерът на касовата бележка.

Снимки, които не отговарят на посочените по-горе условия, няма да бъдат зачитани
за валидни и няма да участват в разпределянето на наградите.

Тегленето на печелившите участници се осъществява от Организатора до 14 работни дни след края на Играта, по предоставен списък на участници от страна на Партньора, и ще бъде проведено в присъствието на нотариус. Ще бъдат изтеглени 6 печеливши участници и 6 резервни. Всеки от резервните печеливши участници може да замести предходния изтеглен, при условие, че не може да се установи контакт с някой от печелившите участници или по друга причина не може да получи награда, съгласно условията на настоящите Правила.

В срок от 3 дни след тегленето, печелившите участници ще бъдат обявени на официалната Instagram страница на Oral-B Bulgaria от страна на Партньора в публикация тип “Story” и в коментар под поста, анонсиращ Играта. Печелившите трябва да изпратят лично съобщение на официалната Instagram страница на Oral-B Bulgaria, за да разберат как да се свържат с Организатора за всички подробности относно проверката и получаването на наградата. От момента на тегленето те стават потенциални печеливши на наградата и ще трябва да подадат на Организатора необходимите данни и снимка от касовата бележка/електронния касов бон в PDF
формат в 7-дневен (седемдневен) срок след обявяването в Instagram, за да могат да бъдат верифицирани като официални победители. На касовата бележка/електронния касов бон трябва да са видими: нейният номер, който трябва да съвпада с публикувания в коментар под поста, анонсиращ Играта в официалната страница на Oral-B Bulgaria в Instagram; дата на покупката, която трябва да е в периода на Играта; както и името на закупените продукти с марка Oral-б.

Печелившите участници трябва да се свържат с Организатора, за да валидират касовата бележка/електронния касов бон, да заявят валидни данни за доставка на наградата – две имена, телефон и точен адрес за доставка, както и да предоставят данни, необходими за деклариране на наградата.

Всеки участник е длъжен да провери дали е в списъка с печелившите, да проверява редовно съобщенията в Instagram профила си, както и да бъде на разположение за получаване на информация по време на Играта. Ако участникът не е на разположение или не представи заявените данни в определения срок, участието ще бъде обявено за невалидно, той/ тя губи правото на награда и Партньорът ще обяви първия резервен участник от списъка с печеливши. Организаторът и Партньорът няма да носят допълнителна отговорност към участника.

В случай че резервните участници бъдат изчерпани и са останали нераздадени награди, допълнителни резервни участници няма да бъдат теглени и оставащите награди няма да бъдат раздавани. Непотвърдените/непотърсените награди ще бъдат използвани в бъдещи активности на марката.

Един участник може да участва в играта с една касова бележка/електронен касов бон само веднъж. Един участник може да участва в Играта с неограничен брой касови бележки/електронни касови бонове. Едно тагване се смята за едно участие с една касова бележка/електронен касов бон. В случай че участник е изтеглен като печеливш с повече от едно тагване, трябва да представи касова бележка/електронен касов бон за всяко едно от тях. Ако не представи касова бележка/електронен касов бон за съответния брой тагвания, участникът ще бъде дисквалифициран. 

Печелившите участници получават наградите си само след като представят/касовата бележка/електронния касов бон или предадат копие на куриера за закупените продукти с марка Oral-B от „дм България“.

Краен срок - 26 декември 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара