Спечелете зимни гуми Michelin, чадъри и суитшърти

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

1) Голямата награда 4 броя зимни гуми Michelin печели Симеон Матев

2) 5 броя чадър с логото на Michelin печелят:
Йовко Станев
Димитър Пенчев
Тодор Димитров
Надежда Желязкова
Златка Янева
3) 5 броя суитшърти, които са посветени на годината на създаване на MICHELIN печелят:

Ивелин Ангелов
Невенка Бакалова
Тодор Тодоров
Николай Кръстев
Емилия Цонкова

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

В Примекс подбираме много внимателно партньорите, чиито гуми продаваме. Държим на качество и сигурност на добра цена.

Компанията MICHELIN  е основана в Клермон-Феран, Франция, през далечната 1889 г. Кръстена е на двамата братя Едуард и Андре Мишлен, които предусещат назряващата голяма нужда от гуми за бързо развиващата се моторизация на превозните средства по целия свят. Michelin проектира гуми, поддържащи много висок стандарт за ефективност и безопасност през целия им живот, както и отлични характеристики за сцепление и комфорт, независимо от пътните условия. С цел непрестанно взаимодействие с клиентите Michelin създава Road Usage Lab (Лаборатория за използване на пътищата), която събира в реално време данни за поведението на водачите в Европа, използвайки 3 000 специално оборудвани превозни средства.

Днес Michelin е един от признантите лидери в своя сегмент, като произвежда пълна гама продукти - от гуми за автомобили и мотоциклети до тежкотоварни и селскостопански гуми.

Тази седмица, заедно с MICHELIN, ти даваме възможност да спечелиш един комплект от 4 броя зимни гуми Michelin, по твой избор, на стойност до 1200 лв. с ДДС, както и 10 броя разкошни подаръци - 5 чадъра с логото на Michelin и 5 броя уникални суитшърти, които са посветени на годината на създаване на компанията.

За да участваш в томболата е необходимо в периода 11.11.2022 до 18.11.2022 г. да се регистрираш в специално създадената форма на тази страница.

В полето „Играя за тази гума“ ни сподели линк от нашия сайт, на желания от теб модел и размер зимни гуми от марката Michelin.

За да копираш интернет адреса на гумата Michelin, за която се бориш, посети страницата на съответната гума Michelin в нашия електронен магазин и натисни върху активния линк с текст "Играй за тази гума", който ще копира автоматично линка на гумата във формата за регистрация за играта. След това попълни две имена, имейл и телефон за връзка и натисни бутона ИЗПРАТИ.

За да се приеме регистрацията ти за успешна и да влезе в томболата за спечелването на наградата е необходимо да потвърдиш имейла, който ще получиш от нас, след подаването на заявката ти за регистрация.

Печелившият на голямата награда ще бъде обявен в ефира на Радио ВИТОША в петък (18.11.2022), след като бъде определен чрез томбола, която ще се изтегли в 16:00 часа. Десетте утешителни награди ще бъдат определени отново чрез томбола и ще бъдат съобщени на фейсбук страницата на ПРИМЕКС, заедно с печелившия на голямата награда!

Краен срок - 18 ноември 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара