Спечелете всеки ден ваучер за 400 лв. и гримове за 240 лв. от Pink Panda

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 28 ноември 2022

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Вземете щури награди
Регистрирайте се за гивауейа и всеки ден участвайте в тегленето за награда на стойност 640лв.
След приключване на кампанията, ние ще дарим по 1 храна (100 гр.) на животни в нужда, за всеки изпратен имейл адрес.
Заедно, ние храним хиляди животни

Наградата, за която се състезава всеки регистрирал се за гивауейа със своя имейл адрес, е ваучер на стойност 400лв. за покупка в онлайн магазин Pink Panda и пакет гримове на стойност 240лв. 

Ще теглим всеки ден от гивауейа, по-конкретно в сутрешните часове за регистрации, получени през предния ден, и ще раздадем общо 27 награди. Добрата новина е: Когато се регистрирате за играта с награди, Вие участвате в тегленето на наградите за текущия ден и за всички следващи дни до края на кампанията Можете да спечелите наградата само веднъж.

Тегленето ще се осъществява всеки ден за регистрации, получени в предходния ден (т.е. от 5 Ноември до 1 Декември). Всеки ден ще теглим по 1 победител, който ще получи ваучер на стойност 400лв. за покупка в онлайн магазин Pink Pand и пакет гримове на стойност 240лв. 

Победителите ще бъдат уведомени по имейл в деня на тегленето. Списъкът с печелившите ще бъде публикуван на сайта на Pink Panda не по-късно от 24 часа след тегленето на отделните дневни награди. Резултатите от тегленето на наградите са окончателни.

Наградите ще бъдат изпратени на адресите на печелившите в рамките на 30 дни след края на тегленето на наградите.

Можете да използвате ваучера до 31.12. 2023г.

Ще Ви информираме за напредъка на кампанията на нашия уебсайт, където ще водим отчет колко храна сме събрали.

Ежедневно ще Ви информираме по имейл за резултатите от тегленето, хода на кампанията и други новини и оферти. С натискането на бутона "Участвай в играта с награди" Вие потвърждавате, че сте запознати с правилата на играта с награди. Вие също потвърждавате, че сте над 18 години. Разрешавате на дружеството Konverzija, да използва Вашите лични данни за целите на тази игра и благотворителна кампания. Можете да оттеглите съгласието си за обработка на лични данни по всяко време, като изпратите писмено искане до dpo@pinkpanda.org или по пощата до Konverzija, Slovenčeva ulica 24, 1000 Любляна, Словения.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара