Спечелете футболен пуф, тениски и футболни топки

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Играта е приключила!


Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Футболното първенство е тук!

Бонус награди за футболни фенове!

Ако си почитател на футбола и наградите, дори и да не си наш клиент, достатъчно е да дадеш своето предположение, в периода 20 ноември - 17 декември 2022 г., за победител в първенството по футбол в нашата анкета.

Всеки познал победителя от Световното първенство участва в томбола за една от следните награди:

   1 брой футболен пуф
   6 броя тениски на националните отбори по футбол
   6 броя футболни топки на футболното първенство

Тегленето на печелившите участници ще се извърши на 23 януари 2023г. и ще бъдат уведомени чрез SMS или телефонно обаждане. 

Всеки участник познал победителя в Световното първенство по футбол 2022 г. в Катар с предположението си по реда на т.4.1., участва в тегленията за награда.

При недостатъчен брой Участници в „Допълнителната Кампания“ познали победителя в Световното първенство по футбол 2022 г. в Катар, оставащите награди от Допълнителната Кампания, ще бъдат разпределени между Участниците, които не са познали победителя от Световното първенство по футбол 2022 г. в Катар, но са взели участие.

Всеки Участник в Допълнителната Кампания има право да получи само една  награда, независимо от броя на регистрациите описани в т.4.1.

Печелившите Участници ще получат наградата си чрез куриер на посочения адрес при регистрацията за участие в настоящата Допълнителна Кампания , след подписване на приемо-предавателен протокол.

Краен срок - 17 декември 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара