Спечелете 3 ваучера по 50 лв. за пазаруване в Lilly Drogerie

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Д.В.
Р.Н.
Р.Ш.

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

За да претворите цялата есенна палитра в реалността, е нужно само да отидете в любимия си Lilly Drogerie, където в момента тече истински Фестивал на красотата с големи намаления на любими продукти.

Или още по-лесно - отговорете на въпроса по-долу и може да спечелите един от три ваучера по 50 лв

За нуждите на Играта в рамките на периода на участие на Сайта ще бъде създадена статия с интегрирана форма и въпрос като условие за участие, където ще се извършва и регистрацията за участие.

Всички лица, които отговарят на изискванията по т. 4 от тези Правила, могат да се регистрират за участие в Играта чрез свободен избор на опция отговор на въпроса „Как предпочитате да пазарувате от любимата си дрогерия Lilly?“

Всеки участник има право да участва само веднъж в Играта.

Играта не включва продажба на стоки и/или услуги. Играта не е свързана с покупка. Участието в Играта е безплатно.

Награди:

Ваучер на стойност 50 лв. за пазаруване във верига дрогерии LILLY

Общо награди за целия Период на провеждане на Играта: 3 (три).

Участниците в Играта, които печелят награда се определят чрез електронно теглене, което се извършва автоматично, чрез специализиран софтуер в централния офис на Организатора и в присъствието на Комисия, съставена от служители на Организатора, която удостоверява резултатите от него.

Организирането на раздаването на наградите се осъществява от „Лили Дрогерие” ЕООД, ЕИК: 201035329, което дружество осъществява контакт с печелившите участници на посочените от последните телефонен номер в регистрационната форма за участие в Играта.

Крайният срок за получаване на наградите по чл. 6.1. е със срок до 30 (тридесет) дни след изтегляне на съответния победител. Организаторът не носи отговорност ако Участник е възпрепятстван и не може да си получи наградата.

Краен срок - 30 октомври 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара