Спечелете щори или пердета за детска стая с десен по избор

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 16 септември 2022

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Играй и спечели!

Септември за едни е още лято, за други пък – подготовка за учебната година. Ако си от вторите, участвай в играта на Солис, като се регистрираш по-долу и отговориш на дневния въпрос.

В края на седмицата ще изтеглим големия победител, който ще спечели щори или пердета за детска стая с десен по избор от най-новата линия на „Солис“ - „Design all in one“. Победителят ще има възможност и сам да измисли и проектира своя десен.

Solis Home Textile е нова линия на Щори Солис, която предлага интериорни изделия от текстил в комбинация с Вашите щори или пердета - ти-шлайфери, покривки, шалтета, възглавнички и други. Изработват се по индивидуална поръчка, дори по индивидуален дизайн на клиента.

Благодарение на професионализма, изграден в продължение на 20 години, фирма „Солис“ продължава да създава за клиентите си както практични, така и дизайнерски решения за слънцезащита чрез щори, завеси, сенници. Фирмата произвежда и предлага голям асортимент от продукти за цялостно засенчване на жилища, фирмени и обществени сгради. Изборът между всички видове щори: венециански, вертикални, ден и нощ, роло, римски, японска стена, плисе, дървени, външни ролетни и външни венециански, прави, „Солис“ предпочитана марка.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара