Спечелете 8 ранички пълни с бисквити Еверест Слънце

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 18 септември 2022

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

📢 ИГРА 📢

🥳 По случай началото на учебната година сме ви подготвили игра с награди! 🥳

🌟 Разкажете ни за това какво иска да бъде вашето дете, когато порасне, и как се е зародила мечтата му. 🌟

Ние ще изтеглим 8 победители, които ще спечелят ранички, пълни с бисквити Еверест Слънце. ☀️

Всеки участник може да участва само с един валиден Facebook профил. Коментари от дублиращи се профили, регистрирани от едно и също лице, се считат за невалидни. Участници, които използват фалшива онлайн идентичност или са създали фалшиви профили в социалните мрежи с цел повече участия в играта и нарушаване на механизма на играта, ще бъдат дисквалифицирани, като губят правото на спечелване на награда. При съмнение за злоупотреба, Организаторът има право незабавно едностранно да дисквалифицира участници без допълнително уведомление.

Всеки участник има право само на едно участие в „Играта“, независимо от броя на публикуваните си коментари.

След изтичане на предварително обявения период на „Играта“, между всички участници, изпълнили условието на т. 3.1., на произволен принцип ще бъдат изтеглени 8 (осем) печеливши, на всеки от които ще бъде предоставена 1 бр. „Награда“ по смисъла на т. 4.2 от Общите условия.

Печелившите участници ще бъдат оповестени публично до 18:00 ч. на 20.09.2022 г. във Facebook страницата на Организатора (https://www.facebook.com/pobedaad).

Всеки участник, обявен за печеливш в „Играта“, има право да получи от Организатора „Наградата“, която да му бъде доставена на посочен адрес чрез куриер за сметка на Организатора.

Наградите са общо 8 (осем) броя, като всяка награда представлява 1 (един) брой брандирана раница Еверест, пълна с бисквити Еверест Слънце със следните вкусове:
- Бисквити Еверест Слънце със сметана
- Бисквити Еверест Слънце с какао
- Бисквити Еверест Слънце с мед и масло

За да получи Наградата, обявеният за печеливш участник трябва да изпрати лично съобщение до Facebook страницата на Организатора (https://www.facebook.com/pobedaad), в което да посочи две имена, телефон за контакт, адрес, на който да му бъде изпратен наградния комплект, посочен в т. 4.2.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара