Спечелете 5 Електрически скутера Segway - Ninebot Kickscooter F30E

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 14 септември 2022

Как се участва:

Чрез покупка на продукт Logitech от сайта Ozone.bg за поне 10.99 лв.

Пълни правила:

Играта представлява томбола, за участието в която е необходимо заинтересованото лице да:

Закупи продукт с марка Logitech на стойност от поне 10,99 лева от интернет страницата на Организатора – www.ozone.bg.

Всяко лице, което е спазило изискванията на т. 6 от настоящите Общи условия, има шанс да спечели награда представляваща 1 от 5 Електрически скутера Segway – Ninebot Kickscooter F30E, предоставен от Рекламодателя.

Спечелените награди не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност. При отказ да бъде получена наградата, правото за нейното получаване се погасява. В такъв случай е възможно да се изтегли втори печеливш.

При извършване на поръчката съгласно т. 6 от тези ОУ, Участникът участва в томболата и има шанс да бъде изтеглен като победител. Тегленето ще се извърши от Организатора на 15.09.2022 г. Печелившият участник бива уведомен дали печели награда посредством интернет страницата на Организатора, както и посредством имейл или телефон. В случай, че участникът спечели награда, същата му бива изпращана по куриер. Организаторът не поема отговорност за сгрешени или невалидни данни за контакт по имейл, предоставени от спечелилия участник. В такъв случай и ако Организаторът успее да се свърже с печелившия участник, ще пренасочи наградата към правилния имейл.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара