Спечелете ваучер за веломагазин на стойност 300 лв.

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 21 август 2022

Как се участва:

Чрез попълване на анкета.

Пълни правила:

🚴 Колелото се превръща във все по-предпочитан начин на придвижване и в любимо хоби за много от нас. Затова и пазарът на велосипеди стана още по-разнообразен от модели и иновации.

🎯 Като маркетолози ние от Limacon се вълнуваме горещо от настроенията на потребителите и техните нужди.

👉 Ето защо се допитваме до теб. Независимо дали имаш велосипед, или си търсиш нов за удоволствие, здраве, адреналин или транспорт.

☑️ Попълни кратката ни анкета и можеш 🎁 да спечелиш ваучер за веломагазин на стойност 300 лв. ➡️ https://www.surveymonkey.com/r/2WCWP8H

Печелившият участник ще бъде изтеглен на случаен принцип от Организатора на 22.08.22 г. и обявен на официалната Facebook страница на Limacon.

Печелившият участник ще спечели ваучер на стойност 300 (триста) лева за веломагазин.

Наградата следва да бъде получена/използвана от спечелилия  Участник или посочени от него лица в посочените от Организатора срокове.

Наградата се предоставя единствено на лица, които отговарят на настоящите правила. Наградата се предоставя от Организатора в срок до 7 (седем) работни дни от определяне на печелившия.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда. В случай на невъзможност от страна на Организатора да предостави описаните награди по причини извън неговия контрол или възможности, Организаторът си запазва правото да награди печелившите със сходна награда.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара