Спечелете обзавеждане за детска стая на стойност 1000 лв., ранички, бутилки за вода и несесери

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 18 септември 2022

Как се участва:

Чрез покупка от Mall Galleria Стара Загора, теглене на скреч карта и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

От 1-ви септември пазарувай на минимална стойност 80лв на една или повече касови бележки и изтегли скреч карта, която може да ти донесе веднага училищни награди*.

А един късметлия от томболата ще се радва на чисто ново обзавеждане за своята стая!

/* до изчерпване на количествата/

КАМПАНИЯТА се провежда на територията на търговски и развлекателен комплекс Mall Galleria Стара Загора, находящ се в гр. Стара Загора, ул. „ Хан Аспарух“ 30, и важи за търговските обекти на територията му, с изключение на супермаркет Billa, обектите на мобилните оператори и обектите, предоставящи разплащателни и банкови услуги и заведенията за хранене.

Участието в КАМПАНИЯТА е обвързно с покупка. В КАМПАНИЯТА имат право да участват
всички лица с навършени 18г. Всеки, желаещ да участва в КАМПАНИЯТА, трябва:

1/ Да е направил покупкa на минимална стойност 80 лв. от търговските обекти в Galleria Стара Загора. Покупките могат да бъдат регистрирани на една или повече касови бележки и трябва да бъдат направени в деня на участие. В КАМПАНИЯТА могат да участват касови бележки от всички търговски обекти, с изключение на супермаркет Billa, обектите на мобилните оператори и обектите, предоставящи разплащателни и банкови услуги и заведенията за хранене.
2/ Да представи касовата/и бележка/и по т.1. пред служител на бюро Информация и да изтегли 1 бр. скреч карта.
3/ Независимо от това дали е пожелал да изтегли скреч карта, всеки Участник в КАМПАНИЯТА, изпълнил условията по т.1., може да се регистрира за участие и в томбола за спечелване на награда обзавеждане за детска стая. За целта той трябва да представи касовата бележка съгласно т.1 и да попълни и представи пред служителя на бюро Информация своя „талон за регистрация“. Талоните с коректно попълнени данни и подпис ще бъдат пускани в урна.
4/ Една/и и съща/и касова бележка/и съгласно т.1. дава/т право на Участника едновременно да изтегли 1бр. скреч карта и да участва в томбола.
5/ Лицето следва да попълни формуляр Съгласие за обработката на лични данни, предоставен от служител на бюро Информация в момента на регистрацията за участие.

ОСОБЕНОСТИ:
1./ Клиентът има право да изтегли скреч карта и да участва в томболата само в деня на извършване на покупките на обща минимална стойност над 80 лв. Върху касовата/и бележка/и се поставя печат, за да се маркира съответната касова бележка, с която се участва. Маркирана касова бележка не може да се използва повторно за участие в КАМПАНИЯТА.
2./ Всеки един клиент има право на едно кратно участие за всеки от дните в периода на
кампанията.

Тегленето на наградите е публично и на случаен принцип и ще се осъществява на бюро Информация на ниво 1 в търговски център Galleria Стара Загора.

При изтегляне на скреч карта, Участникът има право да получи наградата, описана в скреч полето, веднага на място. Скреч карта с надпис „Опитай пак“ означава, че Участникът не печели награда и тя не дава право на повторно теглене на скреч карта.

Тегленето на печеливш от томболата се осъществява посредством теглене на регистрирани талони за участие от урна, в 10.00ч. на 19.09.2022г.

Изтеглят се имената на един УЧАСТНИК, който се счита за СПЕЧЕЛИЛ, и на двама Участници, които се считат за РЕЗЕРВИ, в случай че спечелилият УЧАСТНИК не се яви за получаване на наградата съгласно условията по-долу.

СПЕЧЕЛИЛИЯТ се уведомява по записания телефон и/или адрес на електронната поща от
талона за регистрация. Ако СПЕЧЕЛИЛИЯТ не отговори в срок до 2 дни (или респективно
откаже да получи наградата), той губи правата си за получаване на наградата, а
ОРГАНИЗАТОРЪТ уведомява резервен УЧАСТНИК по реда на изтеглянето.

Награди от скреч карти:

брандирана раничка 300
брандирана бутилка за вода 200
брандиран несесер 200
Общо: 700

Награда от томболата- мебели за детска стая по избор от „ Мебели Дейзи“ (гр. Стара Загора) на стойност до 1000лв.

За получаване на наградата, СПЕЧЕЛИЛИЯТ следва да представи своята лична карта и да попълни и подпише Протокол за получена награда на място в Galleria Стара Загора в срок до 10 дни след осъщественото обаждане или изпратения e-mail от страна на представител на Galleria Стара Загора, с които СПЕЧЕЛИЛИЯТ е информиран, че е печеливш, но са мо в сл учай, че е потвърд ил, че приема наградата съгласно срока по т.6.1.2. по-горе.

Правото на СПЕЧЕЛИЛИЯ да получи наградата е ненаследимо и непрехвърлимо.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара