Спечелете очила за виртуална реалност Oculus Quest 2 и 400 ваучера за Ozone

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: https://tigerpower.bg/dontigracio

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Tiger Energy Drink и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Играта е обвързана с покупка и включва закупуване на продукти на марката “TIGER Energy Drink” с регистриране на касови бележки с натрупващи се суми. 

Участващи продукта са: TIGER CLASSIC 250ml, TIGER BLUE SCREEN 250ml, TIGER CLASSIC 500ml, TIGER CACTUS 500ml, TIGER RAPSBERRY 500ml, TIGER BUBBLE GUM 500ml. и TIGER ARBUZI 500ml. Продуктите, участващи в играта, не са обозначени със специална маркировка.

Касовата бележка на продукта се приема за валидна, независимо от мястото, от което продуктът е закупен, стига да е на територията на Република България и на касовия бон ясно и недвусмислено се вижда обектът, от който е закупен продуктът, наличието на продукти TIGER Energy Drink и тяхната стойност.

Регистрацията се извършва посредством попълване на регистрационна форма със следните данни: номер и дата на касовата бележка, собствено и фамилно име, имейл адрес и телефонен номер.

Играта се разделя на 4 периода и касовите бележки трябва да бъдат с дати в рамките на съответния период.
Касови бележки, извън съответния периода се считат за невалидни.
d) Периодите са както следва:
1. Първи период: 00:00 на 29.08.2022 г. до 23:59 на 04.09.2022 г., теглене между 05.09.2022 и 09.09.2022;
2. Втори период: 00:00 на 05.09.2022 г. до 23:59 на 11.09.2022 г., теглене между 12.09.2022 и 16.09.2022;
3. Трети период: 00:00 на 12.09.2022 г. до 23:59 на 18.09.2022 г., теглене между 19.09.2022 и 23.09.2022;
4. Четвърти период: 00:00 на 19.09.2022 г. до 23:59 на 25.09.2022 г., теглене между 26.09.2022 и 30.09.2022;

Всеки участник има възможност да спечели до 4 малки награди (ваучер за онлайн магазина
https://www.ozone.bg/ на стойност 10 лв.) за целия период на играта, но не в един и същи период (в едно теглене).

Регистрация на касови бележки с продукти на марката „Tiger Energy Drink”, на обща стойност над 10 лева, осигурява участие за една от четирите големи награди, които ще бъдат изтеглени между 19.09.2022 и 23.09.2022

Всеки участник има възможност да спечели 1 от големите награди за целия период на Играта.

Касовата бележка, донесла печалба от малка награда в играта (ваучер за онлайн магазина https://www.ozone.bg/ на стойност 10 лв.), не може да бъде изтеглена отново за спечелването на малка награда, НО остава валидна за натрупване на сумата от 10 (десет) лева, необходима за участие на потребителя за една от големите награди.

Всеки участник трябва да запази до края на играта касовите бележки, регистрирани на сайта на Играта https://tigerpower.bg/. Преди предоставяне на награда на спечелил участник, Изпълнителят или негов представител, може да изиска всички касови бележки, вписани от участника на сайта https://tigerpower.bg/, които спечелилият трябва да изпрати посредством електронна поща на адрес, посочен от Изпълнителя на Играта. В тези случаи предоставянето на касови бележки се счита за съществено условие за получаване на наградите във връзка с играта. Касова бележка се приема за валидна, независимо от мястото, от което продуктът е закупен,
стига да е на територията на Република България и на касовия бон ясно и недвусмислено се вижда обектът, от който е закупен продуктът, наличието на продукти TIGER Energy Drink и тяхната стойност, която съответства на регистрираната такава. Оганизаторът запазва право да не осигури награда, ако условието за валидност не е спазено.

Всеки участник има право да регистрира неограничен брой касови бележки, стига същите да отговарят на условията на настоящите Официални правила.

Един и същ номер на касова бележка може да участва само веднъж, за спечелване на малка награда.

Всеки участник трябва да пази регистрираните касови бележки, за да докаже участие си в Играта и за да получи наградата си, ако е изтеглен като спечелил.

За участие в теглене /томбола за спечелване на награди/ се изисква следната сума от регистрирани касови бележки:
a. МАЛКИ НАГРАДИ - ваучер за онлайн магазина https://www.ozone.bg/ на стойност 10 лв. – 2 лв.;
b. ГОЛЕМИ НАГРАДИ – 4бр. очила за виртуална реалност Oculus Quest 2 – 10 лв.

Малки награди
1. 400 бр. ваучери за онлайн магазинът https://www.ozone.bg/ на стойност 10лв. При употреба на ваучерите се спазват всички условия за поръчки на търговеца, които могат да бъдат открити на https://www.ozone.bg/terms/.

Големи награди
1. 4бр. очила за виртуална реалност Oculus Quest 2.

Обявяването на печелившите ще се извършва с публикуване на първото им име и първата буква от фамилията им в интернет страницата на Играта - https://tigerpower.bg, в рамките на 7 календарни дни от датата на извършеното теглене.

Спечелилите малка награда ще бъдат информирани чрез електронна поща в рамките на 7 календарни дни от датата на извършеното теглене. За да бъдат спазени условията на настоящите официални правила на играта, спечелилият участник следва да предостави регистрираните за участие касови бележки за закупените продукти посочени в Раздел III, т.1 1, изпращайки ги по електронна поща на Изпълнителя на играта.

Спечелилите голяма награда ще бъдат информирани чрез електронна поща и телефонно обаждане, в рамките на 7 календарни дни от датата на извършеното теглене. За да бъдат спазени условията на настоящите официални правила на играта, спечелилият участник следва да предостави регистрираните за участие касови бележки за закупените продукти посочени в Раздел III, т.1 1, изпращайки ги по електронна поща на Изпълнителя на играта.

Спечелилият малка награда участник, ще получи кода за ваучера си към OZONE.bg на електронната поща, с която е направил своята регистрация.

Голямата награда се изпраща чрез куриерска фирма на посочения от печелившия адрес за доставка, в рамките на 30 календарни дни, след датата на теглене. Доставките ще бъдат осъществявани в работни дни от 9 до 18 часа.
Куриерските разходи са за сметка на Организатора.

Краен срок - 25 септември 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара