Спечелете спа уикенд в Банско, 2 велосипеда Drag и 24 комплекта за пикник от Maped

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 30 септември 2022

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

За да участвате, всичко, което трябва да направите е:
* да влезете по време на игровия период на адрес www.bg.back-to-school-maped.com
* Да попълните формуляра за лични данни (обръщение, фамилия, собствено име, дата на раждане, пощенски адрес, имейл, телефонен номер).

Тази игра е открита за участие за пълнолетни и непълнолетни лица. Задължително е обаче непълнолетно лице, което желае да участва в играта, да участва чрез родителите си. „Родители“ означава лицето или лицата с родителски права върху непълнолетното лице (баща и/или майка, или законен представител).

Следователно всяко участие на непълнолетно лице се извършва под пълната отговорност на
носителя(ите) на родителски права. Дружеството-организатор си запазва правото да поиска писмено доказатаелство по всяко време, най-вече при раздаването на наградите. Дружеството-организатор ще бъде принудено да дисквалифицира всяко непълнолетно лице, което не е в състояние да предостави това доказателство в рамките на определените за това срокове. В този случай всяка потенциално получена по време на играта печалба, ще бъде незабавно анулирана
* Да приемете или не, че предоставените данни могат да бъдат използвани за търговски и/или
маркетингови цели от Дружеството-организатор
* Да приемете настоящия регламент
* Да щракнете върху бутона „ИГРАЯ“.

Участникът разбира веднага дали е спечелил една от наградите, пуснати в играта. Той получава имейл за потвърждение на печалба, в който се посочват начините за получаване на печалбата, както е описано в член 5.2 от настоящия регламент, в зависимост от това дали досието му отговаря на изискванията.

По време на играта ще бъдат планирани отворени моментни печалби за определяне на победителите.

Моментната печалба се определя по дата и час. Очаква се на тази дата и в този час да бъде пусната награда.

За „моментната печалба“ се казва, че е „отворена“, когато наградата остава в игра, докато участник не играе и не я спечели. Ако в този момент няма участие, печалбата остава в играта, а моментната печалба остава „отворена“.

Първият участник, който щракне върху бутона „ИГРАЯ“ след тази моментна печалба, печели наградата.

Всяка моментна печалба може да съответства само на една печалба от еднократно дарение.
Таблиците с отворени моментни печалби (по една таблица за всяка държава) се предават на съдебния изпълнител SCP SYNERGIE – Huissiers de Justice associés на адрес 13006 MARSEILLE – 21, rue Bonnefoy едновременно с настоящия регламент.

Печелившите получават известие за наградата си веднага след края на участието си чрез показване на печеливша страница и изпращане на имейл на посочения по време на регистрацията адрес, който ги уведомява за спечелената награда, както и за начините за получаването ѝ.

Ако печелившият предостави грешни или непълни данни за контакт, в такъв случай участието му няма да се счита за печелившо и той повече няма да може да претендира за наградата си.

Награди, включени в играта от откритите моментни печалби:
България, 27 награди:

• 1 спа уикенд (2 нощувки) за 5-членно семейство - All inclusive (Храна и напитки) в Гранд Хотел
Банско, хотел 5* с прогнозна търговска стойност 656 лв. или 328 EUR

• 2 велосипеда Drag, 26-инчови колела, чиято прогнозна търговска стойност е 900 лв. или 450 EUR

• 24 комплекта за пикник – чиято прогнозна единична търговска стойност е 30 лв. или 60 EUR

Нито една от присъдените награди не може да бъде предмет на спор от какъвто и да е вид от страна на печелившите. Присъдените награди не могат да бъдат прехвърляни и не могат да бъдат възстановявани от Дружеството-организатор в брой или заменени или върнати обратно изцяло или частично, в натура или в брой. Разбираемо е обаче, че Дружеството-организатор си запазва правото да замени по всяко време предложената награда с друга награда най-малко с еквивалентна стойност.

Дружеството-организатор ще се свърже с печелившите по начините, описани в изпратения имейл за потвърждение на печелившите, или най-общо казано, по какъвто и да е начин и съгласно информацията, декларирана от печелившите по време на тяхната регистрация (име , собствено име, пощенски адрес, имейл адрес, телефон).

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара