Спечелете мобилен телефон iPhone 12

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 21 юли 2022

Как се участва:

Чрез коментар в инстаграм.

Пълни правила:

Играй и спечели супер награда с #Fornetti! 🎁🎁🎁

Условието:
1. Последвай страницата на Fornetti Bulgaria в Instagram;☺️
2. Отбележи приятел, с когото искаш да имаш щастливи спомени това лято;🌞
3. Един от Вас на 21.07.2022 г. ще спечели мобилен телефон iPhone 12🎁

Определянето на Победителя се извършва чрез жребий измежду всички Участници, допуснати до Играта, изтеглен от Организатора или негов представител до 17:00 ч. на 21.07.2022 г.

На Победителя ще бъде  изпратено уведомително лично съобщение на профила му в Instagram. За да получи наградата си, Победителят следва да посочи в отговор на това съобщение своите данни за получаване на Наградата, а именно: име и фамилия, телефон за връзка и адрес за получаване. Когато Победителят е на възраст между 14 и 18 години, към отговора си следва да предостави копие от надлежно подписано писмено съгласие на родител или попечител за получаване на Наградата, образец на което е наличен на страницата на Играта. Оригинал на писменото съгласие се предоставя при доставка на Наградата. Непредоставянето на оригинала на писменото съгласие на родител или попечител при предаване на Наградата води до загуба на правото да се получи Наградата и такава не се предоставя.

Не се допуска замяната на Наградата за паричната ѝ равностойност и/или за други ценности, и/или награди.

Наградата се предава лично на Победителя от представител на Организатора или от куриер. Разходите за предаване на Наградата са за сметка на Организатора.

Успех на всички! 🍀🍀🍀

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара