Спечелете 320 плажни кърпи с Fa и Schauma

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: https://fa-promo.bg/#winners

Как се участва:

Чрез покупка на продукт Fa и/или Schauma за поне 2 лв и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Кампанията се организира и провежда от Хенкел България ЕООД на територията на Република България във всички търговски обекти, откъдето може да се закупи продукт Fa и/или Schauma.

Наградата е плажна кърпа. Общият брой на наградите е 320 бр. Размер на плажната кърпа – 70 х 140 см.

Организаторът на Кампанията запазва правото си при изчерпване на наличните количества от изобразения на рекламните материали модел кърпа, да ги заменя с такива със сходно предназначение и стойност, след направено уведомление за това на официалната страница на кампанията.

За участие в кампанията е необходима покупка на продукт на Fa и/или Schauma на минимална стойност 2 лева с ДДС от обектите, участващи в кампанията.

Участието в Кампанията се осъществява след покупка на продукт от посочените в т. 7.1 марки и регистрация с две имена, имейл, тел. номер, снимка и дата на касова бележка в сайта www.fa-promo.bg. Една касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж.

Клиентът има право с една касова бележка да се регистрира за участие само веднъж и за една награда в рамките на целия период на кампанията, за всички седмични тегления, независимо от стойността на покупката и канала на участие.

Наградите се получават до 14 дни след уведомяване на печелившия участник по имейл/ телефон.

Тегленето на наградите, спечелени чрез регистрация на касова бележка в сайт www.fa-promo.bg, ще се състои всяка седмица, в рамките на кампанията, в датите както следва:
3 юни 2022г.
10 юни 2022г.
17 юни 2022г.
24 юни 2022г.
1 юли 2022г.
8 юли 2022г.
15 юли 2022г.
22 юли 2022г.
29 юли 2022г.
5 август 2022г.
в офиса на Хенкел България ЕООД в София, Младост 4, Бизнес Парк София, сграда 2, ет 4, в качеството му на организатор. На всяка от горе посочените дати ще бъдат теглени по 32 печеливши. Печелившите от играта ще бъдат обявени на сайта www.fa-promo.bg всеки понеделник от 01.06.2022г. до 08.08.2022г. и уведомени на посочения от тях телефон/ имейл в регистрацията си в сайта в срок до 3 работни дни от изтегленето им.

В случай, че участникът не е изтеглен като печеливш в някой от седмичните тегления, неговата регистрация участва в следващите тегления до края на периода на кампанията.

При невъзможност за свързване с обявените печеливши по телефона в срок от 10 дни, наградите се разпределят между резервни печеливши, документирано с протокол.

Краен срок - 31 юли 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара