Спечелете 15 ваучера по 200 лв. за вериги оптики Grand Optics и JOY

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Ивелина Станева
Невена Минчева
Борислав Ковачев
Силвия Ковачева
Иксания Исмаил
Венелина Петрова
Даниела Симеонова
Ивалина Иванова
Весела Маркова
Юлия Георгиева
Любка Петров
Любомира Тонева
Димитринка Рускова
Теодора Радичева
Таня Миланова

Как се участва:

Чрез покупка на продукт Nivea Sun от dm и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Най-накрая лятото е тук – готова ли си за планирани и импровизирани летни приключения? Каквито и да са плановете ти за този сезон, не забравяй, че сега вече грижата за кожата от вредното влияние на слънчевите лъчи е задължителна, тъй като UV-лъчението е още по-опасно.

Както досега, слънцезащитна марка №1* NIVEA SUN е готова да се грижи за кожата ти под слънцето от глава до пети, преди и след! Това е целта ни и в новата кампания в сътрудничество с дрогерии dm! Купи продукт NIVEA SUN в периода 9 юни – 6 юли 2022 г. и участвай в томбола за 15 ваучера на стойност 200 лв. от вериги оптики Grand Optics и JOY!

Промо играта се организира и провежда във всички търговски обекти на „дм България“ ЕООД на територията на Република България.

Желаещите да участват в Промо играта, следва да направят квалифицираща Покупка в който и да е търговски обект на „дм България” ЕООД на продукт или продукти с марка NIVEA SUN, след което имат възможност да участват в Промо играта за една от посочените в т. 4.3 Награди. Всеки клиент, който отговаря на изискванията, предвидени в настоящите Официални правила, може да се регистрира на nivea.bg/dmsun като въведе име, презиме и фамилия (задължително в предвидения тук ред), e-mail, телефон за връзка, адрес и качи снимка на фискалния бон/фактура - удостоверяващ/а Покупката на продукт или продукти с марка NIVEA SUN.

За участие в Промо играта се изисква лицето да попълни всички задължителни полета в регистрационната форма, описани по-горе, да прикачи снимка на оригиналния/ната фискален бон/фактура и да изрази изричното си съгласие за събиране и обработване на личните му данни за целите на Промо играта.

Участникът отговоря за верността и коректността на предоставените от него данни.

Оригиналът на фискалния бон/фактура за извършената Покупка на продукт/продукти с марка NIVEA SUN следва да бъде запазен от Участника в Промо играта.

Всеки Участник има право да участва в Промо играта многократно като за всяка регистрация качи снимка на фискалния бон/фактура, удостоверяващ нова Покупка на продукт(и) с марка NIVEA SUN, различен от вече регистриран фискален бон/фактура и при изпълнение на условията на настоящите Официални правила. За целите на провеждане на томболата всеки Участник ще се счита за уникален посредством своя e-mail и телефонен номер. Ако двама или повече от изтеглените печеливши Участници имат един и същ e-mail адрес или телефонен номер, за валидна ще се счита първата по време регистрация в интернет сайта на Организатора, а всяка следваща ще се счита за дублирана, поради което и невалидна.

Ако с един и същ фискален бон/фактура са закупени няколко продукта с марка NIVEA SUN, клиентът има право да направи само една регистрация с този фискален бон/фактура и неговото име ще участва в томболата само веднъж.

Независимо от броя на направените регистрации, всеки Участник може да спечели само една Награда, настоящото ограничение се отнася, и в случай че Участникът се регистрира многократно с различни електронни адреси/ телефони.

Провеждането на томболата по настоящата Промо игра ще се извърши в офис на представителя на „Байерсдорф България“ ЕООД – „Република Интерактив“ СРЛ (Republika Interactive SRL), VAT No: RO23981359, дружество, регистрирано съгласно законодателството на Република Румъния, на адрес: Румъния, гр. Букурещ, Сектор 2, ул. „Барбу Вареску“ No 137А, както следва:
➢ на 17.06.2022 г. ще бъдат изтеглени 5 (петима) печеливши Участници;
➢ на 27.06.2022 г. ще бъдат изтеглени 5 (петима) печеливши Участници;
➢ на 08.07.2022 г. ще бъдат изтеглени 5 (петима) печеливши Участници и 15
(петнадесетима) резервни печеливши Участници.

Тегленето на Наградите се извършва на случаен принцип, електронно – чрез платформата www.random.org. Изтеглянето на имената на Участниците се извършва в следния ред – на всяка от гореописаните дати се изтеглят имената на 5 (петима) печеливши Участници, като на 08.07.2022 г. се изтеглят и имената на 15 (петнадесетима) резервни печеливши Участници.

Всички Участници в Промо играта, които не са били изтеглени като печеливши на 17.06.2022 г., автоматично участват и за тегленето на 27.06.2022 г., съответно всички Участници в Промо играта, които не са били изтеглени като печеливши на 27.06.2022 г., автоматично участват и за тегленето на 08.07.2022 г.

За резултатите от всяко теглене се съставя протокол, в който по реда на изтеглянето се вписват имената на печелившите Участници, спечелили 5 (пет) ваучера в електронен формат (съдържащи индивидуален промокод), всеки от които е с номинална стойност от 200лв. – за целево закупуване на стоки и/или услуги от физическите магазини на вериги оптики GRAND OPTICS & JOY OPTICS, Kid Optics, ZEISS VISION CENTER, както и от електронния магазин на следния уеб сайт: shop.grandoptics.bg. За резултатите от тегленето, проведено на 08.07.2022 г., освен
петимата печеливши Участници, в протокола, по реда на изтеглянето, се вписват и
имената на петнадесетимата резервни печеливши Участници.

Всички печеливши Участници ще бъдат информирани за спечелването на Награда до 18.00 часа на 20.07.2022 г. чрез изпращане на ваучера в електронен формат (съдържащ индивидуален промокод) на посочения от тях имейл адрес.

Наградите 15 (петнадесет) ваучера (съдържащи индивидуален промокод), всеки от които е с номинална стойност от 200лв. – за целево закупуване на стоки и/или услуги от физическите магазини на вериги оптики GRAND OPTICS & JOY OPTICS, Kid Optics, ZEISS VISION CENTER, както и от електронния магазин на следния уеб сайт: shop.grandoptics.bg, се изпращат на печелившите Участници в електронен вид – на посочения от тях в регистрационната форма e-mail адрес. Наградите се считат за получени от печелившите Участници с изпращането им към посочените в регистрационната форма e-mail адреси.

Спечелените Награди – ваучери в електронен формат (съдържащи индивидуален промокод), всеки от които е с номинална стойност от 200лв., могат да се използват еднократно от притежателите им (печелившите Участници) за целево закупуване на стоки и/или услуги на стойност по-малка или равна на номиналната стойност на ваучера – във физическите магазини на вериги оптики GRAND OPTICS & JOY OPTICS, Kid Optics, ZEISS VISION CENTER, както и на електронния магазин на следния уеб сайт: shop.grandoptics.bg.

Ваучерите са валидни за закупуване на стоки и/или услуги от целия асортимент, предлаган във физическите магазини на вериги оптики GRAND OPTICS & JOY OPTICS, Kid Optics, ZEISS VISION CENTER, както и на електронния магазин на следния уеб сайт: shop.grandoptics.bg.

За да се възползват от Наградите, печелившите Участници следва да представят ваучерите в електронен формат на служител във физическите магазини на вериги оптики GRAND OPTICS & JOY OPTICS, Kid Optics или ZEISS VISION CENTER, съответно да въведат индивидуалния промокод при финализиране на онлайн поръчката – в случай че пазаруват през електронния магазин на shop.grandoptics.bg Срокът на валидност на ваучерите е от 20 юни 2022 г. до 31 декември 2022 г. С изтичането на посочения срок ваучерите губят своята стойност и няма да бъдат приемани от търговците, собственици на физическите магазини на вериги оптики GRAND OPTICS & JOY OPTICS, Kid Optics, ZEISS VISION CENTER и електронния магазин на следния уеб сайт: shop.grandoptics.bg.

Краен срок - 6 юли 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара