Спечелете ваучер за 600 лв. за Банско и геймърски комплекти от Logitech

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 10 юли 2022

Как се участва:

Чрез покупка на определени продукти Logitech и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Играта ще протече през месец юни и юли и участниците ще могат да регистрират покупките си на продукти от марката Logitech на сайта logisummer.bg. Няма ограничение на броя на участията, стига те да се отнасят за отделна покупка. Участниците играят за 8 награди – продукти на Logitech и ваучер за нощувка в хотел в Банско. Наградите се теглят след приключване на периода на регистрация на случаен принцип в присъствието на нотариус, като печелившите ще бъдат обявени на сайта logisummer.bg в срок до 3 работни дни от изтеглянето им. В случай на удължаване на играта, датата на теглене на наградите ще бъде оповестена допълнително.

Право на участие в Играта имат всички физически лица с местоживеене в България, на възраст над 18 години, направили регистрация за участие в играта по начин, даващ достатъчно основания да се счита, че е извършен лично от участника. Нямат право на участие служителите, работещи по трудово или гражданско правоотношение във фирмата на Организатора, както и на Администратора, членове на техните семейства, както и всички, взели участие в организацията и провеждането на Играта. При наличие на данни, установяващи несъвместимост с това изискване, Организаторът/Администраторът на Играта преустановява участието на такова лице до опровергаването на несъвместимостта от страна на участника. Организаторът/Администраторът на Кампанията самостоятелно преценява дали неизпълнението на изискванията е опровергано.

ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ:

    1 бр. ваучер на стойност 600 лв. за нощувка в хотел в Банско.
    1 КОМПЛЕКТ League оf Legends продукти: геймърска клавиатура Logitech G PRO + безжична геймърска мишка Logitech G PRO Wireless + геймърски слушалки Logitech G PRO X + геймърска подложка за бюро Logitech G840
    3. 3 КОМПЛЕКТА: механична геймърска компютърна клавиатура Logitech G413 SE + безжична геймърска компютърна мишка Logitech G305 Lightspeed + безжични Bluetooth геймърски слушалки Logitech G435 + геймърска подложка за бюро Logitech G840
    4. 3 КОМПЛЕКТA: механична геймърска компютърна клавиатура Logitech G413 SE TKL + геймърска мишка Logitech G502 HERO + безжични Bluetooth геймърски слушалки Logitech G435 + геймърска подложка за бюро Logitech G840

МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА И ПЕЧЕЛЕНЕ НА НАГРАДИТЕ

1. За да се включи в Играта, всяко лице трябва да изпълни следните условия, описани по-долу: • Да закупи продукт Logitech от одобрения списък продукти, посочен в края на настоящите условия. Класират се само покупки от партньорите на Logitech, чиито списък е даден в края на документа, направени между 06.06.2022 г. и 10.07.2022 г. включително. Продуктът трябва да бъде закупен от партньорската мрежа на марката Logitech на територията на цялата страна. Покупката от партньорите на марката Logitech може да бъде направена както от физически така и от онлайн магазините на партньорите. Партньори на марката Logitech са следните компании: Технополис България ЕАД, Техномаркет България АД, Плесио Компютърс ЕАД, Озон Ентъртейнмънт АД, Гейм Фактори ООД, ЗОРА-М.М.С OOД, ВАЛИ Компютърс ООД, Лаптоп.БГ ООД, Ардес информационни технологии ЕООД, ЖАР ЕООД. За улеснение на участниците лога с търговските марки на всички партньори са изложени на сайта на играта logisummer.bg, както и линкове към онлайн магазините им.

    Да регистрира покупката на сайта logisummer.bg в рамките на продължителността на играта.
    Да запази касовата бележка от покупката, която ще бъде изискана за справка, в случай че регистрираният участник спечели.

    Всеки участник в играта има право да спечели само една награда за периода на играта.
    Тегленето на наградите ще се извършва на случаен принцип след приключване на регистрацията за играта на 10.07.2022 г. включително, не по-късно от три работни дни след тази дата.
    Печелившите участници ще бъдат обявени публично на сайта logisummer.bg. В срок от 10 работни дни след обявяването на победителите, печелившите на награда трябва да предоставят на Организатора, чрез Администратора: име, фамилия, телефон, актуален и пълен адрес за доставка на наградата на територията на страната. Това се случва посредством контакт по телефона или на имейл office@welldone.bg. Ако в посочения срок, печеливш участник не подаде нужните данни за осъществяване на доставка по куриер, то той загубва правото си да получи наградата.
    Организаторите имат право да получат личните данни на победителите – име и адрес за изготвяне на окончателния протокол и публично обявяване на печелившите. Куриерът има правото да поиска документ за самоличност при предоставяне на наградата с цел доказване на навършени 18 години на участника, спечелил награда. При отказ от страна на печелившия да потвърди самоличността и възрастта си, той автоматично губи право върху наградата, а наградата не му се присъжда. Всички данъчни задължения, следващи получаването на наградата от печелившия участник, ако има такива, са негово лично задължение и Организаторът/Администраторът не са обвързани с тях.

МЕХАНИЗЪМ ПО УВЕДОМЯВАНЕ И ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ

    Спечелилите наградите ще бъдат обявявани според описаното в т.4 от раздел III на настоящите ПРАВИЛА.
    Наградите на печелившите участници ще бъдат доставени на посочения от участника адрес, за сметка на Организатора на Играта, чрез куриер, до 20 работни дни от датата на предоставяне на данни за адрес на доставка от страна на спечелилия. В случай, че участникът не бъде открит на адреса в предварително уговореното време между него и куриера, то наградата се връща в офис на куриерската фирма. Наградата ще бъде достъпна в офис на куриерите в рамките на два дни след първото посещение на адреса. Наградата се предоставя само на спечелилото лице след удостоверяване на необходимата възраст от навършени 18 години. Ако печелившият не отиде да вземе наградата си в рамките на тези два дни, то той губи правото си да я получи. Организаторът и Администраторът не носят отговорност за неполучени/недоставени награди при подаден от участника неточен или погрешен адрес, както и в случай, че участникът не отговаря на някое от Условията в Играта.
    Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда от страна на спечелил участник.
    В случай на невъзможност от страна на Организатора да предостави описаните награди по причини, извън неговия обхват или възможности, Организаторът си запазва правото да награди печелившите с награда на сходна или по-висока стойност.
 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара