Спечелете вкусна продуктова награда от EKO МЕС

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 29 юни 2022

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

⭐НОВА ИГРА : ПОЗНАЙ ПРОДУКТА ⭐

🎁 ИГРАЙ И СПЕЧЕЛИ 🎁
#Игра с #Награда 

Познай продукта на снимката:
а) шунка „ЕКО МЕС“
б) бекон „ЕКО МЕС“
в) пастет „ЕКО МЕС“

За да се включиш в Играта трябва да :
* напишеш верен отговор като коментар под снимката
* харесаш и споделиш снимката
* ако ни харесаш в Инстаграм  по-лесно и първи ще можеш да отговаряш на всички наши игри и загадки.

Победителят ще спечели вкусна награда от #екомес

След изтичане на крайния срок на играта (23:59 часа на 29.06.2022 г.), чрез жребий на случаен принцип ще се изтегли един печеливш. Изтегля се името на ЕДИН участник, от всички участници, които са спазили условията на играта.

Наградният фонд за целия период на Играта включва продуктова награда от ЕКО МЕС, която не е задължително да е обвързана с визията от снимката. Наградата не може да бъде заменяна за пари в брой или за друга награда.

Профила на печелившия участник ще бъде обявен на стената на Facebook страницата на ЕКО МЕС нa 30.06.2022 г до 20:00 часа . С победителя ще бъде контактувано чрез лични съобщения във Facebook. За да получи наградата си, печелившият трябва да изпрати трите си имена, адрес и телефон.

Наградата ще бъде доставена до печелившия участник на посочения от него адрес до 45 работни дни от предоставяне на адрес за доставка.

Награда, непотърсена в 20-дневен срок след края на Играта, ще бъде раздадена на случаен принцип, чрез томбола, между останалите участници.

Забранено е използването на всякакви методи, които по един или друг начин добавят регистрации "автоматично", вместо участниците. Всеки участник, който се опита да наруши или наруши Правилата, ще бъде автоматично дисквалифициран от Организатора.

🍀Успех на всички участници!🍀

 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара