Спечелете 80 парти шатри, 80 комплекта маса и пейки, 1000 хладилни раници и 84 000 бири

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 31 юли 2022

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Kamenitza и изтриване на скреч карта.

Пълни правила:

Кампанията се организира и провежда само на територията на Република Българияи само в участващите обекти.

Участват единствено обектиот вида „традиционна търговия“, обозначени с рекламен материал.

Обекти, които не са обозначени с рекламен материал – НЕ УЧАСТВАТ в Кампанията.

За участие в Кампанията е необходима покупка на стоки от участващите обекти по чл.3 по-горе с марка Каменица светло, а именно:

За обектите по т.3.2. (обекти от вида „традиционна търговия“, обозначени с рекламен материал) - разфасовки бира с марка Каменица светло стъклена бутилка 0.5 л.

Участващите продукти са съобразени с оглед вида на асортимента, поддържан в различните видове обекти.

Организаторът не носи отговорност при липса в даден участващ обект на разфасовки от участващите продукти с марка Каменица светло.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Кампанията, са следните:

- Каменица кен 500 мл - 84 000 бр;
- Каменица хладилна раница - 1000 бр;
- Каменица сгъваема маса с две пейки - 80 броя;
- Каменица парти шатра - 40 броя.

Вида на наградите, които могат да се спечелят в конкретен участващ обект, са посочени върху рекламните материали в този обект.

За да участва в Кампанията, участникът следва да изпълни следните условия:

При закупуване едновременно на два участващи в Кампанията продукта с марка Каменица, посочени в т.6.1.3 по-горе, участникът получава скречкарта в участващия обект. Участникът следва да изтрие скречполето и ако след изтриването му се визуализира символ на някоя от наградите по т.7.1.3. по-горе, това означава, че скречкартата е печеливша и участникът печели наградата, изобразена на нея. При липса на такъв символ – скречкартата не е печеливша.

Награди от вида Каменица кен 500 мл., които не са били потърсени в съответния участващ обектсъгласно т. 9.1 по-долу – не се предоставят.

Награди от вида хладилна раница, сгъваема маса с две пейки и парти шатра, които не са потърсени в срок до 15 август 2022 г. – не се предоставят.

Наградата Каменица кен 500 мл. се предоставя на спечелилия участник веднага на място в участващия обект, непосредствено след спечелването му със съответната печеливша скречкарта.

За получаването на хладилна раница, сгъваема маса с два пейки и парти шатра участникът трябва в упоменатия в т. 8.3 срок да се обади на телефона на Кампанията 0888 422894, за да предостави данни за доставка (три имена, адрес и телефон). В рамките на 60 работни дни, след като са предоставени данните за доставка, наградата ще бъде доставена безплатно с куриер на посочения адрес.

За да може да получи наградата си, участникът трябва да предостави на куриера/представител на организатора печелившата скречкарта, с която е спечелил.

В случай че спечелилият участник не бъде открит на посочения от него адрес съгласно реда и сроковете, уговорени по-горе, участникът губи правата си върху наградата.

Награди се предоставят само на участници, които имат право на участие в Кампанията и само срещу предоставяне на печеливши скречкарти с печеливши символи. Ако участникът не отговаря на условията за участие, посочени в чл.4 по-горе, награда не му се предоставя. При предоставянето на наградата участникът удостоверява правото си на участие по т. 4.1. тук по-горе с представянето на документ за самоличност.

Post a Comment

По-нова По-стара