Спечелете 3 броя смартфони iPhone 13 и 10 броя слушалки Air Pods от Swiffer

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Marin Borislavov
Валентина Михайлова
Моника Божинкова
Боян Нейков
Михаил Михайлов
Милена Титова
Milena Stoqnova
Илиян Илиев
Радостина Йорданова
Марина Михайлова
Доника Богоева
Yordan Kisyov
Румяна Шаламанова

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Swiffer за поне 21.99 лв. от магазини Lilly и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Участват всички физически обекти и онлайн магазина на Лили Дрогерие ЕООД

Наградите, които могат да спечелят участниците в Играта, са:
• 3 бр. iPhone 13, всеки от които на стойност 1,507.14 лв. без ДДС
• 10 бр. AirPods, всеки от които на стойност 259.13 лв. без ДДС

Наградите са ограничено количество и не се планира да бъде осигурено допълнително количество от описаното по-горе.

Наградите се доставят само на територията на Република България.

Наградите са лични и не могат да бъдат преотстъпвани на лице, различно от участника.

Наградите ще бъдат предоставени само ако участникът и участието му/ѝ отговарят на условията на настоящите Официални правила.

Възложителят предоставя всички награди на Организатора единствено за целите на Кампанията.

Не се допуска подмяна на спечелена награда с нейната парична стойност.

В Играта може да участва всяко лице, което отговаря на изискванията за право на участие, описани в раздел 5 на Официалните правила.

Всеки, желаещ да участва, трябва да закупи продукти Swiffer на минимална обща стойност 21.99 лв. с ДДС от който и да е от участващите магазини от търговската верига Лили Дрогерие в периода на Кампанията, посочен в раздел 6. След заплащане на касата, клиентът трябва да регистрира касовата бележка от покупката на интернет адрес: https://shop.lillydrogerie.bg/lilly-games, като впише коректно и пълно всички посочени полета в регистрационната форма.

С една касова бележка участникът може да направи само една регистрация, независимо от броя и стойността закупените с нея продукти.

Участниците трябва да пазят касовата бележка без повреди по нея, за да удостоверят покупката в случай на спечелване. В случай че участник спечели, той трябва да изпрати снимка от касовата бележка, с която е участвал в Кампанията, на и-мейл на Организатора за проверка, както и да покаже оригинала на същата на куриера при доставка на наградата. Оригиналът на касовата бележка остава при участника. На касовата бележка трябва да са видими: нейният номер, който трябва да съвпада с регистрирания чрез интернет адреса посочен в раздел 9.2., дата на покупката, която трябва да е в периода на Кампанията, както и името на закупените продукти с марка Swiffer.

Един участник може да участва в промоцията неограничен брой пъти, но не може да спечели повече от една награда.

Тегленето на печелившите участници се организира от Организатора до 14 работни дни след края на кампанията, по предоставен списък на участници от страна на Партньора, и ще бъде проведено в присъствието на нотариус. Ще бъдат изтеглени 13 печеливши участници и 13 резервни.

В рамките на 1 седмица след тегленето на печелившите участници от томболата Организаторът ще се свърже с всеки един от тях, за да валидира неговото участие. В случай, че Организаторът не успее да се свърже с печелившия на посочения от него мобилен телефон, след три последователни опита в рамките на 5 работни дни от датата, на която е осъществено тегленето, участието ще бъде обявено за невалидно и Организаторът ще се свърже с първия резервен участник от списъка с печеливши.

Ако участникът не представи изисканите от него данни в рамките на една седмица от неговото уведомяване, по някаква причина, за която Организаторът не е и няма да носи отговорност, той/ тя губи правотото на награда и същата се прехвърля към първата изтеглена резерва. Организаторът няма да носи допълнителна отговорност към участника.

Наградите се изпращат по куриер за сметка на Организатора на посочения от печелившия участник адрес в срок от 30 дни след свързване с печелившия участник, и валидиране на спечелената награда. 

Краен срок - 30 юни 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара