Спечелете 4 ваучера по 500 лв. и 40 ваучера по 100 лв. за Fashion Days

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 31 юли 2022

Как се участва:

Чрез покупка на продукт Coccolino за поне 11 лв. и регистриране на касов бон.

Пълни правила:

Купи продукти Coccolino Care и Coccolino на стойност над 11 лева, регистрирай касовата бележка на coccolino.seen.bg и можеш да участваш за една от следните награди:

4 Х Ваучер за освежаване на гардероба на стойност 500 лева от Fashion Days

40 Х Ваучер за дрехи на стойност 100 лева от Fashion Days

При регистрация на касова бележка със закупени продукти Coccolino Care и Coccolino на стойност над 11 лв. може да спечелиш наградa „ваучер за освежаване на гардероба на стойност 500 лева“ или „ваучер за дрехи на стойност 100 лева“.

Промоцията се провежда във всички търговски обекти, в които се предлагат продукти под марката Coccolino.

След регистриране на касовата бележка потребителите участват в кампанията. Печелившите ще бъдат избрани посредством специално разработен софтуер, който на случаен принцип ще изтегля определения брой печеливши измежду всички участници. Всеки понеделник от началото на промоцията (13.06.;20.06.;27.06.;04.07.;11.07.;18.07.;25.07.;01.08.) ще биват изтегляни 5 бр. печеливши, които ще получат по 1бр. ваучер за дрехи от Fashion Days на стойност 100 лева, а на 01.08.2022 ще бъдат изтеглени и 4бр. печеливши, които ще получат големи награди, а именно по 1бр. ваучер за освежаване на гардероба от Fashion Days на стойност 500 лева.

Като системни съобщения (pop-up) всеки един участник може да получи едно от изброените съобщения при регистрация на код:

    Регистрацията ти е успешна! Вече участваш за страхотни награди от Coccolino и Fashion Days! Пази касовата бележка до края на играта.
    Касовата бележка е вече регистрирана!

За да участвате в Промоцията за спечелването на един от 40 броя ваучери за дрехи от Fashion Days на стойност 100 лева или 4 броя ваучери за освежаване на гардероба от Fashion Days на стойност 500 лева, трябва да закупите от търговски обект продукт/и с марка Coccolino Care и Coccolino от следните опаковки:

COCCOLINO CARE – Color – Течен перилен препарат
COCCOLINO CARE – White – Течен перилен препарат
COCCOLINO CARE – Black & Dark – Течен перилен препарат
COCCOLINO CARE – Sensitive – Течен перилен препарат
COCCOLINO CREATIONS – Passion Flower & Bergamot – Омекотител за дрехи
COCCOLINO CREATIONS – Water Lily & Pink Grapefruit – Омекотител за дрехи
COCCOLINO CREATIONS – Purple Orchid & Blueberries – Омекотител за дрехи
COCCOLINO CREATIONS – Snapdragon & Patchouli – Омекотител за дрехи
COCCOLINO CREATIONS – Honeysuckle & Sandalwood – Омекотител за дрехи
COCCOLINO CREATIONS – Tiare flower & Red fruits – Омекотител за дрехи
COCCOLINO CLASSIC – Blue splash – Омекотител за дрехи
COCCOLINO CLASSIC – Sensitive – Омекотител за дрехи
COCCOLINO CLASSIC – Silk Lily – Омекотител за дрехи
COCCOLINO SIMPLICITY – Jasmine – Омекотител за дрехи
COCCOLINO SIMPLICITY – Lavender – Омекотител за дрехи
COCCOLINO ULTIMATE CONCENTRATED – Fuchsia Passion – Омекотител за дрехи
COCCOLINO ULTIMATE CONCENTRATED – Fresh Sky – Омекотител за дрехи
COCCOLINO ULTIMATE CONCENTRATED – Heavenly Nectar – Омекотител за дрехи
COCCOLINO ULTIMATE CONCENTRATED – Lavish Blossom – Омекотител за дрехи
COCCOLINO ULTIMATE CONCENTRATED – Luscious Bouquet – Омекотител за дрехи

Изображенията на наградите, визуализирани на уебсайта, както и върху всички промоционални материали, са с илюстративен характер. 

За да участва за награда ваучер за дрехи от Fashion Days на стойност 100 лева или ваучер за освежаване на гардероба от Fashion Days на стойност 500 лева, участникът трябва да закупи в рамките на промоционалния период продукти Coccolino Care и Coccolino на стойност над 11 лв. от свободно избран обект, предлагащ продукти под марка Coccolino.

След това участникът трябва да посети уебсайтa coccolino.seen.bg, да въведе ръчно кода на касовата бележка, email адрес, както и мобилен телефон за връзка.

Регистрация на касова бележка извън периода на провеждане на Промоцията няма да бъде възможна. Промоцията предвижда свободна и валидна регистрация на касови бележки до 23:59:59 часа на 31.07.2022 г.

Тегленията на всички награди ще се реализират чрез специално разработен софтуер, който ще изтегля на случаен принцип измежду всички успешно регистрирали се в играта участници.

Регистрирани касови бележки със закупени продукти Coccolino Care и Coccolino, с които вече е спечелена една от промоционалните награди, не участват в други тегления за награди.

Участниците трябва да пазят като доказателство и съхраняват целостта на всички касови бележки или снимки на касови бележки, които са регистрирали и с които са спечелили награда. Организаторът запазва правото си да изисква снимка на печелвши касови бележки с цел потвърждение на печелившите.

Един участник може да спечели само една награда.

Участник може да регистрира неограничен брой касови бележки, с което увеличава шансовете си за спечелване на награди.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда, вещ или услуга.

Всички награди се предоставят само срещу представяне на снимка на касовите бележки, с които са спечелени, и документ за самоличност.

Участниците, спечелили награда ваучер за дрехи от Fashion Days на стойност 100 лева или ваучер за освежаване на гардероба от Fashion Days на стойност 500 лева, ще бъдат известени със email, на посочения от тях адрес. В отговор печелившите трябва да изпратят име, фамилия и снимка на касовата бележка в срок от 7 календарни дни. Ако спечелилият не изпрати необходимите данни в този срок, ще бъде подсетен с допълнителен напомнящ SMS на мобилния номер еднократно и ако не бъде открит, наградата ще бъде насочена към резервните изтеглени спечелили.

В рамките на 30 (тридесет) работни дни, след като са предоставени данните за доставка, наградата ще бъде доставена безплатно с куриер на посочения адрес. Ако спечелилият не може да бъде открит на посочения от него адрес, спечелената награда може да бъде взета лично в 10-дневен срок от склад на Организатора след предварителна уговорка. В случай че спечелилият наградата откаже да я получи или не отговоря на правилата на Промоцията и наградата не може да му бъде предоставена, Организаторът на Промоцията си запазва правото да преотстъпи наградата на следващ участник.

Наградите се предоставят само и единствено на участници, имащи право на участие в Промоцията, срещу представяне на снимка на касова бележка или касови бележки, с които е спечелена наградата, и представяне на документ за самоличност.

Организаторът не носи отговорност за непредоставяне  на  някоя от наградите, ако участникът не бъде открит на предоставения от него телефон за контакт, както и в случай, че е предоставил неактивен или некоректен телефон за контакт, или не е предоставил телефон за контакт, както и в случай, че не изпрати снимка на касовата бележка или касовите бележки, с която/които е спечелил наградата.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара